Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit szólnátok ahhoz, ha a barátnőtök egyik fiú ismerőse kérne engedélyt tőletek, hogy a barátnőddel hagy tegyen egy csajt féltékennyé?
az ilyen féltékennyé tevős dolgok csajokra jellemzöek,de amugy szó se rolla h a csajomat ilyenekre "kérjék el"
de valaki megkért h a csajoddal....?ha igen ne is gondolkozz rajta,mond h kopjon le
Adnék 5 másodperc előnyt.
Hála az égnek ilyen ismerőseim nincsenek.
Ez tényleg inkább a csajokra jellemző.
Először is elküldeném a jó édes anyjába. Miért ennyire szánalmas valaki? Miért nem keres olyan csajt az ismerettségi körében, akinek nincs barátja? Miért az én csajom kell neki?
Lehet, hogy így akarja lenyúlni tőlem. El akarja hitetni, hogy csak azért kell, hogy féltékennyé tegyen egy másik csajt, közben, amikor nem vagyok ott, akkor szépen elkezd mocskolni a hátam mögött és lassan elkezd rámozdulni a csajomra.
Hát egy nagy lóf.szt. Ha ennyire puha p.cs, akkor meg is érdemli, hogy a csaj leszarja, már ha erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!