Elhajlási engedély. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A hasonló című film adta a kérdés alapját. Aki nem látta, röviden az az alaptörténet, hogy két férj egy hetes "elhajlási engedélyt" kap, azt csinálhatnak, amit akarnak.2011. ápr. 15. 18:52
1/11 anonim válasza:
Az, hogy egy érdekes film, de nem több. Nem túl életszerű, csak akkor, ha a körülmények olyanok.
3/11 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy amelyik férfinak én elhajlási engedélyt adnék az nem egy hétre hanem egy életre szólna. Az a kapcsolat nem működik már, ha megengedem, hogy félremenjen. Ha meg megbízom benne akkor miért is adnék neki ilyet?
4/11 anonim válasza:
az egy film.ha én férfi lennék,tuti kihasználnám azt az egy hetet,nem úgy,ahogy ők csinálták.bár lehet rosszul gondolom.
5/11 A kérdező kommentje:
A film csak az alapötletet adta, maga a szituáció érdekelne, hogy valaki volt-e ilyen helyzetben, vagy meglépne-e ilyet.
(Ezért is nem a szórakozás kategóriába került a kérdés.)
2011. ápr. 15. 19:07
6/11 Tinker Bell válasza:
Az a véleményem, hogy az az ember aki engedéllyel megcsalja a párját, az engedély nélkül is megteszi!
9/11 anonim válasza:
Ha kényszerítene a párom rá, akkor sem lépnék félre.
10/11 anonim válasza:
Szerintem ez egy NAAAAAAAGY HÜLYESÉG!!!
Miért küldeném a férjem, hogy kap egy hetet, csaljon meg?
Max. akkor, ha el akarnék válni, csak nyugodtabban tenném abban a tudatban, hogy "látod, megcsaltál?!"
De ez hülyeség!
Egyébként muszáj vagyok visszakérdezni, hogy neked mi célod lenne ezzel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!