Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhajlási engedély. Mi a...

Elhajlási engedély. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A hasonló című film adta a kérdés alapját. Aki nem látta, röviden az az alaptörténet, hogy két férj egy hetes "elhajlási engedélyt" kap, azt csinálhatnak, amit akarnak.
2011. ápr. 15. 18:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Az a vicces, hogy évekkel ezelőtt, amikor nem volt még a férjem, megjátszottam ezt. Előzmény annyi volt, hogy örlődött, hogy nem élte még ki magát. (Korán nősült, épp válás után volt.)

Hát majdnem szó szerint úgy sikerült, ahogy a filmben volt... Ő se tudott igazán élni vele, amíg tiltva volt, nagyon kellett, ahogy meg lett engedve, elvettem a "varázsát". Azóta fel sem merült nála ilyen, évek óta jól megvagyunk, azóta össze is házasodtunk.

Vele néztem moziban, utána keserédesen vigyorgott, hogy kérjek jogdíjat az alkotóktól, hiszen a sztorit én már jóval korábban kitaláltam...

2011. ápr. 16. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!