Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhajlási engedély?
Pár hónapja kaptam elhajlási engedélyt de nem foglalkoztam vele. Viszont mostanában elgondolkoztam rajta és nem is tudom mitévő legyek. Volt már valaki aki kapott esetleg? 16 éves voltam a barátnőm pedig 15 mikor összejöttünk és nem akarjuk egymást megfosztani a fiatalságától de nem tudom mi tévő legyek. Egyáltalán hol tudnám? Mármint buliba, mert eléggé kiestem már az e- fajta világból.
18F
Érdekes kérdés.
Láttam egy hasonló helyzetről egy filmet.
Amit írtál szituáció, hasonló a Swinger klubokhoz.
Ahogy értelmeztem amit írtál, csupán testiségről van szól egy újjal. Ha azt érzed, hogy érzelmileg elég erős a kapcsolatotok és stabil, akkor talán. A suliban erről beszélgettünk és meglepődtem, mert sok lány bele menne egy ilyenbe.
Én még akkor se.
Ezekszerint én is kiestem ebből a világból,mert nem vágom mi az elhajlási engedély :D
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!