Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a páromat, hogy legyen igényesebb magával szemben, anélkül, hogy megsértődne?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt, és folyamatosan megy a huzavona emiatt.Ő nyugat-európai, náluk az a divat, hogy reggel fürdenek, vagy kétnaponta, az egész napos rohangálás után képes befeküdni az ágyba úgy, hogy nem fürdik meg.A dezodorhasználatra is én szoktattam rá, de az is egy kálvária volt, és még most se használja minden nap.Próbáltam már szépen kérni, erőszakosabban, de mindhiába.Legutóbb pl egy teljes napig nem beszélt velem azért, mert szóvá mertem tenni, hogy rossz szaga van.Mit csináljak?Kezdi tönkretenni a kapcsolatunkat ez a dolog.Szerintetek is én vagyok a gonosz (mert neki ez a véleménye)???
2012. márc. 22. 20:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is a legjobb, ha a pozitív oldaláról közelíted! Legyél hiperkedves mikor frissen fürdött, illatos! Csókolgasd, szagolgasd, mondd neki, hogy milyen finom így, stb. Többet érsz el vele, mintha cseszteted érte. Amúgy meg ez szokás kérdése, de én is reggel zuhanyzom nem este, pedig én magyar vagyok és lány:)
2012. márc. 22. 22:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Sztem ne fürödj és legyél büdös Te is, amikor teheted :D (pl. hétvégén..), és meglátod, neki vajon ez tetszene?!...:S
2012. jún. 5. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!