Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a páromat, hogy legyen igényesebb magával szemben, anélkül, hogy megsértődne?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt, és folyamatosan megy a huzavona emiatt.Ő nyugat-európai, náluk az a divat, hogy reggel fürdenek, vagy kétnaponta, az egész napos rohangálás után képes befeküdni az ágyba úgy, hogy nem fürdik meg.A dezodorhasználatra is én szoktattam rá, de az is egy kálvária volt, és még most se használja minden nap.Próbáltam már szépen kérni, erőszakosabban, de mindhiába.Legutóbb pl egy teljes napig nem beszélt velem azért, mert szóvá mertem tenni, hogy rossz szaga van.Mit csináljak?Kezdi tönkretenni a kapcsolatunkat ez a dolog.Szerintetek is én vagyok a gonosz (mert neki ez a véleménye)???
2012. márc. 22. 20:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem te is tudod, hogy hosszabb távon nem fog ez miatt de majd az ebből kialakuló és egyéb problémák miatt sem ez a kapcsolat...

Én is egy idő után kiábrándultam az exemből szintén igényességbeli dolgok miatt.Ha ma belegondolok hányni tudnék.Nem tudom, hogy bírtam mégis elviselni a dolgait :S

2012. márc. 22. 20:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen, csak azt nem tudom megérteni, hogy ebben az aprócska dologban sem tud változtatni, ennyire nem ér neki semmit ez a kapcsolat?Teljesen kiakaszt, képes volt ezért bőgni, mert szerinte megsértettem.
2012. márc. 22. 20:41
 3/12 anonim ***** válasza:
próbáld tréfásan szóvá tenni
2012. márc. 22. 20:42
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
A dezodorral kapcsolatban igaza van. Árt a bőrnek,mint minden vegyszer. Fürödni sem kell mindennap,de este-reggel mosakodni igen. Csak nálunk divat az állandó fürdés. Anélkül is lehet gondozott és nem büdös az ember.
2012. márc. 22. 20:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Francia, mi? Olvastam, hogy 650g/év/fő a szappan és egyéb tisztálkodási szerek fogyása, míg az európai átlag 1350. :D
2012. márc. 22. 20:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem, olasz :-( De ha nem lenne büdös, nem piszkálnám miatta, de az, és egyszerűen gusztustalan :-( És az a poén, hogy amúgy tök jó cuccai vannak, szóval nem ilyen csöves, csak igénytelen :-(
2012. márc. 22. 20:45
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt olasz pasim,mindig fürdött meg ápolt volt.Ez hülyeség hogy ez náluk a szokás,egyszerűen igénytelen és kész.
2012. márc. 22. 20:52
 8/12 anonim ***** válasza:

mivel neki az a normális, meg ezt szokta meg, így nem tudod meggyőzni szerintem. bár nekem egy év után is fontos volt, hogy mennyire tetszem a barátomnak, szóval azért tehetne ellene legalább miattad valamit.

elég rossz jel a kapcsolat jövőjét tekintve, hogy már most nehezen bírod, meg csomó probléma van emiatt köztetek.

2012. márc. 22. 20:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki, hogy sokkal vonzóbb illatosan, meg hasonlók. Talán kedvet kap... :S
2012. márc. 22. 20:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Vetkőzz le meztelenre,lépj oda hozzá,rángasd le róla a ruhákat,majd fürdesd meg!,ha már tiszta,akkor meg is jutalmazhatod...:D
2012. márc. 22. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!