Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha nem akarok hallani a nőkről?
Se kapcsolat, se kaland. Semmi.
Ha kérdezik is mikor lesz már barátnőm, akkor is csak a vállam vonom, annyira érdektelen a kérdés számomra.
Nem vagyok meleg, ha valaki félre értett volna. Egyszerűen nem értem meg, miért olyan fontos, hogy az embernek legyen egy társa, akit arra használ, hogy ne unatkozzon.
Az is felidegesít, amikor minden kis sz@r tizenéves sustorog, hogy kinek ki a valakije. SZÁNALOM.
Én eddig is elfogadtam.Csak azt írtam,hogy ez a te dolgod.
Csak azt nem értettem,hogy ha nem érdekel a dolog és nem érdekel mások véleménye sem ezzel kapcsolatban,akkor minek magyarázod órák óta.......vagy kinek.És mit akarsz bebizonyítani....
Majd kinövöd, jobb esetben.
rosszabb esetben 35-40 évesen meghalsz magányosan szüzen.
biztos írtad már, de nincs kedvem végigolvasni az egész irományt h hány éves vagy?
egyébként én megértelek, a csajok 95%-val kapcsolatban én is ugyanezt érzem, de van egy olyan réteg amelyik elsőre megtud mozgatni, igaz ez elég ritka, és azoknak is egy résza caslódás lesz előbb-utóbb, de akkor is kell lennie olyan nőnek, akivel boldog tudok majd lenni sokáig, ezért sztem megéri próbálkozni.
legalábbis én nem akarok 30-35 évesen egyedül lenni.
amúgy nekem is volt olyan időszakom h 3 évig taszítottam magamtól minden csajt, de egyszer be kell látni, h kell vki melléd, ezért is írtam h sztem "ki fogod ezt nőni".
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!