Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha nem akarok hallani a nőkről?

Figyelt kérdés

Se kapcsolat, se kaland. Semmi.

Ha kérdezik is mikor lesz már barátnőm, akkor is csak a vállam vonom, annyira érdektelen a kérdés számomra.

Nem vagyok meleg, ha valaki félre értett volna. Egyszerűen nem értem meg, miért olyan fontos, hogy az embernek legyen egy társa, akit arra használ, hogy ne unatkozzon.

Az is felidegesít, amikor minden kis sz@r tizenéves sustorog, hogy kinek ki a valakije. SZÁNALOM.

2012. márc. 21. 16:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 A kérdező kommentje:

Ez az utolsó kommentelő hatalmas téveszmét képvisel.

Egyáltalán nem szar le senki, van baráti társaságom, rendszeresen csinálunk közös programokat. Ezenkívül sportolok. Itthon sem sokat vagyok, csak ha nincs mit csinálni.

Úgyhogy jobb lesz, ha állítasz a stílusodon, te kis kotonszökevény...

Leírtam azt is, hogy nem vagyok b*zi. Sőt a hozzájuk hasonló stílusú csicskáktól is kiráz a hideg.

2012. márc. 22. 18:24
 102/103 anonim ***** válasza:

Cool story, bro.

Ha meg mégis igaz, akkor m a probléma? Hát váljon egészségedre, hogy nem akarsz hallani róluk. Oké. De most mi erre mit mondjunk? Vagy kezdjünk el mi is így gondolkodni? Nekünk van rájuk szükségünk, neked nincs, ez tiszta sor, nincs gond vele.

2012. márc. 22. 18:41
 103/103 A kérdező kommentje:
Sajnos én nem úgy vettem észre, hogy nincs gond vele...
2012. márc. 22. 18:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!