Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha nem akarok hallani a nőkről?
Se kapcsolat, se kaland. Semmi.
Ha kérdezik is mikor lesz már barátnőm, akkor is csak a vállam vonom, annyira érdektelen a kérdés számomra.
Nem vagyok meleg, ha valaki félre értett volna. Egyszerűen nem értem meg, miért olyan fontos, hogy az embernek legyen egy társa, akit arra használ, hogy ne unatkozzon.
Az is felidegesít, amikor minden kis sz@r tizenéves sustorog, hogy kinek ki a valakije. SZÁNALOM.
Mégis mit vártál? Őszintén. Amúgy meg... a "szánalmasozást" te kezdted, nézz csak rá a kérdésedre. De amúgy nyilván azért jársz szórakozóhelyekre, hogy mindenkit visszautasíts, mert ugye neked aztán nem kell senki. Nyilván...
Az emberek pedig segítenek, annak akinek lehet. De ha szánalmasan viselkedsz, akkor nem értem, miért zavar, ha a szemedbe mondják. A neten nem ismersz senkit. Itt szinte mindenki igazat mond, mert nincs tétje. Nem baj, ha megbántod a másikat, mert nem ismered.
Szóval az emberek nagy része szerint szánalmas amit csinálsz. Ezt valószínűleg az ismerőseid is így gondolják, csak nem mondják a szemedbe. És mivel nekem nincs okom hazudni neked, ezért nyugodtan elhiheted, hogy ez az igazság.
16/L
Kedves 16 éves lány!
Most felteszek neked egy kérdést: TE HONNAN A francból szeded azt, hogy a srácnak nem lehetne bárkije? Lehet,hogy övé lehetne az összes bombázó, de őt nem érdekli.
Itt látszik, hogy éretlen vagy még, el kéne felejtened ezt az oldalt szerintem, ameddig nem tudsz értelmes válaszokat adni..
őt azért csak nem rugdosnád ki az ágyadból:
valamilyen szinten igazad lehet. szerintem is undorítóak az "álkapcsolatok", a csajok közti röhögcsélés és pletykálás, és az a normális, ha egy ember kapcsolat nélkül is VALAKI. viszont egy társat normális esetben nem arra "használ" az ember, hogy felvágjon vele másoknak vagy csak simán ne unatkozzon, a társ azért van, hogy legyen valaki, akivel az ember egy hullámhosszon van, aki megérti, szereti, akivel tud beszélgetni, nevetni, szexelni, vagy bármi mást, amit mindketten szeretnétek. a legtöbb embernek erre szüksége van, és ez nem jelenti, hogy nem vagy önálló, mert rá vagy utalva valaki másra, ez csak annyi, hogy kölcsönösen jól érzitek magatokat. ha neked ez nem kell, mert neked egyedül jó, akkor legyél egyedül, a te döntésed, másoknak nem nagyon van közük hozzá..
szerintem amúgy nem vagy szánalmas, csak elég szart láttál már. ez valamennyire érthető, de a felfogásod valószínű idővel még változni fog.
Nem mindenki értett meg. Nem vagyok aszexuális. Ha egy bombázó vagy nem bombázó, csak egy olyan lány, aki bejön nekem odajönne, hogy az enyém az estére, miért utasítanám vissza? Semmi okom nincs rá. Attól függetlenül még nem érdekelnek a nők, főleg a kapcsolat velük.
Tehát a kisujjamat sem mozdítanám, hogy legyen egy barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!