Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha nem akarok hallani a nőkről?
Se kapcsolat, se kaland. Semmi.
Ha kérdezik is mikor lesz már barátnőm, akkor is csak a vállam vonom, annyira érdektelen a kérdés számomra.
Nem vagyok meleg, ha valaki félre értett volna. Egyszerűen nem értem meg, miért olyan fontos, hogy az embernek legyen egy társa, akit arra használ, hogy ne unatkozzon.
Az is felidegesít, amikor minden kis sz@r tizenéves sustorog, hogy kinek ki a valakije. SZÁNALOM.
hol laksz? hány éves vagy?
L/21
Na, látod, máris van egy közös dolog bennünk: Én is utálom a hazugságot. Választ vártál a kérdésedre és én válaszoltam is. Nem tehetek róla, ha még magadnak sem vagy képes beismeri, hogy egyszerűen az alacsony önbecsülésed miatt túlságosan félsz közeledni a nőkhöz. Szóval inkább lenézed őket, és bemesélted magadnak, hogy neked nem kellenek. De persze, áltasd csak magad. Mert ugye olyan egy igazi férfi, aki nem mer szembenézni a saját problémáival sem...
16/L
Elég elkeserítő látni, hogy itt a neten százszorosát kapom, annak, amit a kinti életben. Azt hittem ide azért írnak az emberek, hogy segítsenek a másiknak.
Ennek ellenére csak csicskázni, szánalmasozni, betegezni járnak ide.
Biztos közületek is van olyan, akit elutasítottam egy szórakozóhelyen. :)
"Az is felidegesít, amikor minden kis sz@r tizenéves sustorog, hogy kinek ki a valakije. SZÁNALOM."
Ilyen indítással nem érdemeltél mást. Akkor várhatsz el segítséget és tiszteletet, ha magad is megadod azt.
Egyébként a kérdés kitaláció, hiszen 12 évesen nem lehetsz még túl annyi nőn. ;)
Kérdező, a 2. oldalon az utolsó válaszadó hozzászólását ajánlanám neked. Ott megkapod a kérdésedre várt választ.
A támadóknak meg csak annyit, hogy mi lenne, ha nem ugatnátok és írnátok f*szságokat úgy, hogy nem is tudjátok a körülményeket? Kedves 55%-os hozzászóló neked meg csak annyit, hogy itt tolod a hülyeségedet arról, hogy menjen vissza WoW-ozni, hogy ne unatkozzon, de azért az vicces, hogy te még itt vagy és nem azért, hogy értelmes választ adj, hanem azért, hogy beugass valakinek értelmetlen,OFF hozzászólásokkal. Neked is sok izgalmas dolog lehet az életedben.:) Csak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!