Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha nem akarok hallani a nőkről?
Se kapcsolat, se kaland. Semmi.
Ha kérdezik is mikor lesz már barátnőm, akkor is csak a vállam vonom, annyira érdektelen a kérdés számomra.
Nem vagyok meleg, ha valaki félre értett volna. Egyszerűen nem értem meg, miért olyan fontos, hogy az embernek legyen egy társa, akit arra használ, hogy ne unatkozzon.
Az is felidegesít, amikor minden kis sz@r tizenéves sustorog, hogy kinek ki a valakije. SZÁNALOM.
16 éves lány létedre jó nagy pofád van. Többek között azért sem érdekelnek a nők, mert túlnyomó többségük feminista királykisasszonynak hiszi magát. Te is itt csicskázol, közben meg annyi eszed van, hogy a tükörben fényképezed magad.
Nem fogom azt mondani, hogy van, ha nincs. Utálom a hazugságot.
Szerinted volt már barátnőm, ha nem érdekel?
Túl vagyok húszon.
"akit arra használ, hogy ne unatkozzon"
Az a baj, hogy fogalmad sincsen egy párkapcsolat mibenlétéről, lényegéről, és menetéről, így teljesen felesleges lenne bármiféle eszmefuttatásba belevágni.
Mintha én akarnám megmagyarázni az atomfizikusnak, hogy milyen töltésű az elektron.
A kapcsolatok 90%-a azon alapul, hogy ne unatkozzunk, ne legyünk egyedül, vagy ne legyünk valakik.
Egy jó nagy átverés az egész. Tényleg jó dolog... :)
Na a támadóknak csak annyit, hogy a srác azt a kérdést tette fel, hogy MIÉRT baj, nem azt kérdezte, hogy "szerintetek gáz-e", tehát aki nem tud normális választ adni, annak nem kéne feleslegesen koptatni a billentyűzetet azért, mert unatkozik.
Nos, mint srác én válaszolok a kérdésedre.
Először is ez igazából NEM baj, csak a társadalom illetve a környezeted, mint észrevetted, nem tudják elfogadni azt a tényt, hogy nincs senkid sem. Miért? Mert az ember valójában társas lény és ezt ők sem tudják szabályozni, hogy beszóljanak-e emiatt vagy sem. Ellent mond a "mai civilizációnak". Tehát részben utalhatnak arra is, hogy te nem is vagy tagja a társadalomnak, mert idővel egyszerűen KELL valaki melléd, nem élheted le úgy az életed, hogy abszolút senkivel sem voltál együtt. Hülyén hangzik, de így van. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy a szingliség nem elfogadott. Elfogadott BIZONYOS KERETEKEN BELÜL!
Minden esetre idővel kifog alakulni benned az, hogy kell valaki. Ez az időszak mindenkinek máskor jön el. Valakinek már 15 éves korában jelentkezik, valaki csak 25 évesen jön rá arra, hogy ez így nincs jól és kell neki valaki, de van olyan is, aki 40 évesen dönt úgy, hogy egyáltalán összeházasodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!