Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Játékfüggő a párom, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játékfüggő a párom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a gondom, hogy a barátom gyakorlatilag a nap 24 órájából kb mind a 24-et a gép előtt tölti (jó, persze alszik is néha, de akkor sem mondhatom, hogy ez erős túlzás, mert pl még enni is a gép előtt eszik), és ez engem most már kezd egyre jobban zavarni.

Nem lehet vele elmenni sehová, nem tudom elhívni spontán ide-oda, mert mindig a géptől függ az ideje. Játszik egy csomó ilyen bugyuta online játékkal is, mint pl Travián, meg mittomén még mikkel, és ezeknek a zöme olyan, hogy időre kell elküldeni a csapatokat, meg learatni a termést, meg mittomén. Az zavar a legjobban, hogy végre itt van a jóidő, a hétvégén mehetnénk nagyokat kirándulni, de nem tudom elcipelni egész napos programokra, mert mindig jön a sok kifogás, meg a pánikolás, hogy "jaj, csak siessünk, és legkésőbb 4-re érjünk haza, mert addigra érnek vissza a csapatok", meg az ehhez hasonlók.

Most mi a fenét csináljak már vele? Komolyan, néha olyan nevetséges, hogy egy vacak gépre vagyok féltékeny, de hát mi tévő legyek, ha több időt tölt a laptopjával, mint velem?? Nem is értem, mi ennyire fontos ezekben a hülye játékokban... mi van akkor, ha nem ér oda időben és mondjuk lerombolják a várait, vagy mittomén micsodáit? Majd épít újat, aztán kész. Most mit kell ezt ilyen véresen komolyan venni?

Könyörgöm, adjatok valami tanácsot, hogy mit tehetnék, mert tényleg tarthatatlanná válik lassan a helyzet. :S

És mielőtt bárki kérdezné, IGEN, már mondtam neki is, hogy ez engem nagyon zavar. A válasz az volt, hogy majd igyekszik kevesebb időt tölteni a gép előtt, de hogy ezt nem érthetem, mert már több hónapnyi munkája benne van ezekben és nem tudja csak úgy eldobni, bla-bla.

Mit csináljak? Kérlek, segítsetek! :S

19/L (21/F)

2012. márc. 20. 14:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Leckéztesd meg, pl. ne beszélgess Vele pár napig, vondd meg a szexet, stb...vagy csak tedd féltékennyé, lássa azt, hogy más srácokkal vagy, stb...Ha érdekled, ott hagyja a gépet, és visszahódít...
2012. márc. 20. 14:50
 12/31 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ha mindig csak játszik, nem marad semmi ideje, amit együtt tölthetnénk. Nekem ez a problémám. Tőlem játsszon, ha szeretne - de NE folyamatosan! Mert most ez megy, hogy orrba-szájba csak ezzel foglalkozik, és nem tudok vele közös programokat szervezni. Jó, oké, nem tudom, ki írta itt előbb, hogy talán előlem menekül (amúgy szerintem ez hülyeség, de mindegy), viszont akkor nem lenne neki egyszerűbb szakítani velem? Most komolyan az lenne a taktikája, hogy halálra idegesítsen engem a netes játékokkal és én hagyjam őt ott? Szerintem ez egy nagyon buta feltételezés...

A gond ott van, hogy nem tudja, hol a határ és mi a mérték. Felőlem játszhatna, ha tudna mértéket tartani. Amikor arra ébredek hajnalban, hogy ő felkelt direkt csak azért, hogy előbb megindítson valami támadást, szerinted az normális dolog? Mert szerintem nem az. Mindennek megvan a maga ideje. A játéknak is megvan az ideje. Az alvásnak is. És annak is, mikor kéne (ismétlem KÉNE) egy kicsit együtt lenni a párommal. Na már most, nála semmi másnak nincs ideje, csak azoknak a vacak játékoknak, és nekem ez a bajom, érted??

Ülök néha mellette, beszélek hozzá, és annyi a reakció, hogy "ühüm... várjál, kicsim, most nem tudok figyelni, mindjárt indítanom kell a csapatot."

Szerinted ez nekem hogy esik???

2012. márc. 20. 14:54
 13/31 anonim ***** válasza:
Ne csiálj semmit, pont ugyan úgy viselkedj ahogy ő, te is legyél el a te dolgaiddal, és majd ha szüksége lessz rád, mond, hogy nem érsz rá, aztán idővel vagy észbe kap, vagy szakítottok.
2012. márc. 20. 14:56
 14/31 anonim ***** válasza:
36%
Jó kis uralkodó csaj lehetsz, az ilyenektől mentsen meg az ég! Valószínűleg szakítani akar veled, csak nincs mersze hozzá. Előled menekül. Tuti.
2012. márc. 20. 14:56
 15/31 A kérdező kommentje:
Beszéltem már vele erről többször is, sokszor felhoztam már, és elmondtam, hogy ez engem nagyon zavar. De olyankor ideges lesz, hogy "jóvanmár, nemigaz, mit kell ebből ekkora problémát csinálni", meg ehhez hasonlókat válaszol. Aztán meg jön, hogy "ne haragudj, kicsim, majd próbálok kevesebb időt tölteni vele, és többet veled", és akkor ezt be is tartja egy-két napig, aztán mintha mi sem történt volna... :/
2012. márc. 20. 14:57
 16/31 A kérdező kommentje:

Nem vagyok uralkodó csaj. És nem hiszem, hogy előlem menekül. De az, hogy nem tudunk együtt végignézni egy filmet sem a tévében, mert állandóan felugrál, hogy "ja, most ért vissza a csapat az XY profilmora", az eléggé zavaró és kiábrándító, tudod? Szerintem te se lehetsz teljesen ép. Nem elnyomni akarom, csak ha már a barátnője vagyok, viselkedhetne úgy, mintha ő meg a barátom lenne...

Egyszerűen csak szeretnék párkapcsolatban élni, és nem csak névlegesen, hanem valamit néha együtt csinálni, meg ilyenek. De ha ő folyton gépezik, akkor nem lehet.

2012. márc. 20. 15:00
 17/31 anonim ***** válasza:
Valami itt nagyon nem stimmel. Így vagy úgy, vagy kideríted, hogy mi elől menekül ennyire, vagy szakítasz vele.
2012. márc. 20. 15:02
 18/31 anonim ***** válasza:

Már ne haragudjatok de hogy lehet ekkora hülyeséget válaszolni szegénynek, hogy előle menekül?

Kérdező, nehogy elhidd! Vannak ilyen emberek... a férjem pont ugyanez. Van egy 1,5 éves kislányunk is, de ő idegesíti őt, főleg a játékban. ő is stratégiai játékot játszik, az elején én is falra másztam, hogy minden idejét ez tölti ki, én csak cseléd vagyok itthon, stb. de már beletörődtem. Én azt csináltam, hogy én is csatlakoztam hozzá, az egyik ilyen játékot meg is szerettem. Muszáj volt, különben én is megkattantam volna hogy semmi időt nem szán rám meg a gyerekre. Így legalább van közös téma :/ Nem jó, de ez van...

2012. márc. 20. 15:18
 19/31 anonim válasza:

Kezd azzal, hogy persze megérted, hogy szüksége van kikapcsolódásra, stb...

Ajánld fel, hogy szívesen játszanál vele (ha olyan a játék, amit lehet egy csapatban, egymás ellen, stb), csak hogy ez is egy közös program lehessen.

Köss vele alkut, hogy minden héten jár neked egy délután, és teljes hétvégi nap, amikor közösen kimozdultok, filmeztek.

Próbálj szexi fehérneműben flangálni, mikor játszik, hátha eltereled a figyelmét. ;)

Ha a szex se érdekli, akkor vagy komoly függő, vagy nem elég erős már a kapcsolatotok, és érdemes megkérdezned magadtól, hogy megéri-e neked még ez a párkapcsolat. Ugyan nem derült ki, hogy mióta tart ez a kapcsolat, elején is ilyen volt-e, stb, de korodból ítélve nem hiszem, hogy évtizedes múltatok van együtt, és szerintem nem tartozol felelőséggel mindenkiért a saját károdon. Akarata ellenére senkit sem lehet boldoggá tenni...

És legközelebb decatlonban ismerkedj, ne számtechboltban. ;D

2012. márc. 20. 15:24
 20/31 anonim ***** válasza:

én 17 éves koromig wowoztam, kb 3-4 évemből a legtöbb emlékem a játékból van. Egyszer nem volt rá pénzem, hiányzott, depresszióba estem, de aztán visszakaptam az életem, a függőségnek vége szakadt!

f18

2012. márc. 20. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!