Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek a párom születésnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a párom születésnapjára?

Figyelt kérdés
A párom (fiú) nagykorúságát fogja ünnepelni a közeljövőben és szeretném meglepni valamivel. Könyvre gondoltam, mert nagyon szeret olvasni, de az annyira jellemtelen, és mindenki azt vesz neki. Komolyan sokat gondolkoztam a dolgon, de hátha valaki tud valamit, úgyhogy gondoltam feldobom. Bármilyen ötlet jó, köszönöm :)
2012. márc. 17. 08:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Könyv jellemtelen?

Téged kéne nyilvánosan megkönyvezni!

2012. márc. 17. 08:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nyitott könyv alakú torta, benne a közös fotótokkal.

Ha ez túl drága neked, akkor süss neki te, és írj rá valami kedveset neki.

2012. márc. 17. 08:57
 3/4 anonim ***** válasza:
az én barátomnak is most lesz szülinapja, bár mi idősebbek vagyunk.. ő egyszer - még egy éve kb. - említette, hogy van egy kép (vicces ábra), amit majd szeretne rányomtatni egy pólóra. ezt megcsináltattam neki. remélem örül majd. meg ma elmegyünk kirándulni egy közeli várba. nagyon szereti őket. vidd el valahova, valami szép helyre. meg szerintem ha annyira szeret olvasni, akkor könyv sem rossz ötlet. tortát közösen készítünk.
2012. márc. 17. 10:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Első kommentelő: elnézést, rosszul fogalmaztam, személytelenre gondoltam, hiszen mindenkitől azt kap, én is sokszor meglepem vele az év más napjain és valami különlegesre gondoltam a születésnapján.

köszönöm mindkettőtök válaszát :D a torta tök jó ötlet, és az a pólós megoldást kicsit átvariáltam, szerintem egy tünde betűkkel feliratozott bőrkarkötőt veszek neki, és elviszem egy olyan helyre amelyre már régóta szeretett volna :) köszönöm nektek

2012. márc. 18. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!