Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szerettessem meg magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerettessem meg magam vele? Fiúk ti milyen lányokba szerettek bele?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,most jöttem össze egy 18 éves fiúval,és szeretném ha belémszeretne :) Hogy viselkedjek előtte? vagy mivel szerettessem meg magam vele !?
2012. márc. 19. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
legy onmagad! amugy ido kell ahhoz, hogy beled szeressen!
2012. márc. 19. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy én vagyok ódivatú 20 éves létemre, de szerintem előbb legyen szerelem, és aztán kapcsolat.
2012. márc. 19. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem is fontos ha előtte már kölcsönös a vonzódás
2012. márc. 19. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt te nem fogod magadtól elérni. Ez nem úgy megy, hogy így vagy úgy viselkedünk, és akkor belénkszeretnek. Ez az érzés vagy jön vagy nem. Lehetsz akármilyen világszépe, kedves, aranyos, okos vagyis a Miss Tökély maga, ha a pasi nem érzi irántad azt a pluszt, akkor nem lesz szerelmes. Kedvelni kedvelhet, meg vonzódhat, de az nem szerelem.
2012. márc. 19. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Legyél természetes, különben az egész kapcsolatban megjátszhatod magad, az meg nem jó.

Ha tenni akarsz valamit, akkor ismerd meg őt (mit szeret, mihez ért, ilyesmi) és ilyenekkel foglalkozz (persze ami téged is érdekel. Segítséget is kérhetsz tőle).

A fiúk nagyon szeretik azt is, ha egy lány mosolyog, nevet... de persze nem rajtuk, hanem velük.

2012. márc. 20. 13:35
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Egy fiú szereti ha a lány leszopja a faszát
2012. márc. 21. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!