Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan "szerettessem meg magam"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "szerettessem meg magam"?

Figyelt kérdés

...ha van egy fiú, aki tetszik, és én is neki, csakhogy ez kevés-ahhoz képest, hogy valószínűleg szerelmes egy másik lányba, aki kikosarazta.

Acím idézőjeles, mert nem akarok valaki más lenni, önmagamat akarom adni, csak simán tanácsokat szeretnék kérni, hogy egy összetört szívű fiúval mi a teendő.

Köszönöm!:)

Ja,és a srác nagyon félénk :/

2012. febr. 3. 00:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Először is hagyd egy darabig, mert most pont az hiányzik neki hogy te is vele incselkedj.
2012. febr. 3. 00:04
 2/3 A kérdező kommentje:

...nem vagyok az az incselkedős típus, nem is így akartam "megszerettetni magam".

A lánnyal egyébként már egy fél éve szakítottak, deszerintem még nincs túl rajta. Viszont nekem sincs sok időm, érettségi, ilyenek.

2012. febr. 3. 00:06
 3/3 joxopoxok válasza:
Próbáld meg irányába fordítani hogy igen is szereted látom írod hogy egy kicsit félénk először azt tanácsolom beszélgessetek próbáld meg felé irányítani hogy szereted ha ő is elkezdi feléd fordítót érzelmét mutatni akkor már ott nyert ügyed van
2012. febr. 3. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!