Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerettessem meg magam a leendő anyósommal?
A barátommal 10 hónapja járunk, de eddig ritkán találkoztam az anyukájával, és nem tudtam feloldódni mellette. Elég félénk vagyok, bár próbálok minél többet beszélni vele, de nem megy: csak ha kérdeznek, akkor beszélek. Mosolygok meg minden. Ő csak így ismer engem: Aranyos, de elég félénk és csendes lányka. A barátomnak sokat jelentene, ha jó lenne kettőnk kapcsolata. Próbálok minél többet lenni anyujával, de egyelőre nem ájult el tőlem. Meghívott ebédre magukhoz. Mivel keltsek rá jobb benyomást? Nyalizni nem nagyon szeretnék azért, de vmi apróságot ajánlhatnátok! Adjatok tippeket létszi!
18/L
18 éves vagy, annak hogy ő lesz a leendő anyósod mikroszkopikusan pici az esélye.
Amúgy meg ne legyél csendes meg mogorva mert akkor aljas k*rvának titulálhatnak egyes anyós típusok.
24/F
Anyósok imádják, ha segítesz nekik! Ne legyál olyan, hogy mindenben ki kell szolgálni. Nagyon szeretik a dolgos lányokat! :)
(Tapasztalat)
Az első hozzászólónak csak annyit mondanék, hogy én 16 éves korom óta vagyok a párommal (jelenleg 21 vagyok) és szépen építgetjük a közös életünket :)
üdv. 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!