Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szerettessem meg magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerettessem meg magam a leendő anyósommal?

Figyelt kérdés

A barátommal 10 hónapja járunk, de eddig ritkán találkoztam az anyukájával, és nem tudtam feloldódni mellette. Elég félénk vagyok, bár próbálok minél többet beszélni vele, de nem megy: csak ha kérdeznek, akkor beszélek. Mosolygok meg minden. Ő csak így ismer engem: Aranyos, de elég félénk és csendes lányka. A barátomnak sokat jelentene, ha jó lenne kettőnk kapcsolata. Próbálok minél többet lenni anyujával, de egyelőre nem ájult el tőlem. Meghívott ebédre magukhoz. Mivel keltsek rá jobb benyomást? Nyalizni nem nagyon szeretnék azért, de vmi apróságot ajánlhatnátok! Adjatok tippeket létszi!

18/L

2011. júl. 5. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:

18 éves vagy, annak hogy ő lesz a leendő anyósod mikroszkopikusan pici az esélye.

Amúgy meg ne legyél csendes meg mogorva mert akkor aljas k*rvának titulálhatnak egyes anyós típusok.

24/F

2011. júl. 5. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Például fogadd el az ebédmeghívást, de csak azzal a feltétellel, hogy odamész reggeli után és segítesz a főzésben. Jó alkalom a beszélgetésre, illetve ezzel teret engedsz neki is, hogy "jó mennyé neveljen". Egy anyának mindig fontos, hogy a fiacskája választottja házias legyen :)
2011. júl. 5. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Anyósok imádják, ha segítesz nekik! Ne legyál olyan, hogy mindenben ki kell szolgálni. Nagyon szeretik a dolgos lányokat! :)

(Tapasztalat)

2011. júl. 5. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Az első hozzászólónak csak annyit mondanék, hogy én 16 éves korom óta vagyok a párommal (jelenleg 21 vagyok) és szépen építgetjük a közös életünket :)

üdv. 2.

2011. júl. 5. 20:57
 5/7 A kérdező kommentje:
sajnos ebéd előtt nem érek rá, mert tanfolyamon leszek :( és tudja az anyu is, h tanfolyam után tudok csak odamenni
2011. júl. 5. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor pedig süssél valami sütit. Ne akard túlbonyolítani, mert azt csak elrontod. Valami kis egyszerű, de finom lenne a legjobb (pl joghurtos meggyes süti).
2011. júl. 5. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy az előttem lévő válaszoló is írta, vigyél magaddal valami kis egyszerű sütit, amit te sütöttél. Segíts neki elpakolni ebéd után az asztalról például. Vagy mosogatni segíts neki. Ilyesmi dolgokra gondolj, nem kell túlbonyolítani. Legyél házias, és akkor jó benyomást fogsz kelteni.
2011. júl. 6. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!