Hogyan szerettessem meg magam az anyósommal, akinek előítéletei vannak és egy szót sem vált velem?
sehogy, az jön magától, vagy van kisugárzásod vagy nincs.
az idő megoldja, vagy megszeret vagy marad olyan amilyen..
ha a párod melletted marad akkor szerencséd van, ha az anyukának sikere lesz akkor sajnos elváltok, de akkor a párod meg nem volt hozzád való, ha képes ezt a próbát nem kiállni melletted.
az anyukának el kellene fogadni a fia választottját, mit szólt volna ő is egy ilyen anyóssal?
egyszeri alkalom kevés, hogy valakinek a személyiségét megismerje..
mit ne tegyél-- ne görcsölj ezen, ha azt látja, hogy jó feleség vagy és szerető anya stb akkor talán megenyhül
En semmikeppen nem foglalkoznek vele. Remelem a parod tudja es akarja, hogy veled elje le az eletet!!! Rosszat semmikeppen nem szabad mondani - ami igencsak nehez -.
En egy hasonloan baratsagos sogornot kaptam az elettol. Csupa "joindulat" a draga.
Mivel mi kulfoldon elunk, mikor Anyosom jon (aki viszont egy Tunderke) mindig kuldok ajandekot annak a szerencsetlen nonek es ongyilkos kedvesenek.
Tudom, hogy majd meguti a guta de a kedvesseg nem kerul sokba. Minnel kedvesebb vagy es gondtalan, annal jobban irritalod az irigy rosszindulatu embereket - Anyosodat.
Ezert tudom, hogy nehez de probalj valoban nem tudomast venni rola. Szerintem tok maganyos lehet szegeny.
Ne hagyd, hogy megmergezze az eleted.
Sok szerencset es kitartast. Vannak akik nem erdemlik meg, hogy megfeleljunk nekik ( Anyosod, Sogornom ) mert ha a kicsi lelkedet kiteszed sem leszel eleg jo hat miert is strapalnad magad.
Kivanok neked batorsaggal teljes sikeres 2008-at!
szia! :)
olvasva soraid az anyós a tipikus házsártos boszi kategória :). a helyedben két dolgot próbálnék meg vele kapcsolatban. az egyik, hogy beszélsz vele, tudatod, hogy te bizony nagyon odavagy az ő kisfiáért és sosem akarnál neki vagy a családjának rosszat. tudom, nehéz, de talán így lenyugszik a nyanyus. a másik , hogy alkalmakkor (karácsony, szülinp, névnap stb) kedveskedsz neki valamivel. ha egyik sem jön be, akkor meg kapja be :D!
pusza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!