Hogyan szerettessem meg magam vele?
Az anyósomról van szó. Gyűlöl, amióta először találkoztunk.
Véleménye szerint nem vagyok elég jó a fiának.
Hozzá kell tenni, hogy egyetemre járok levelezőn, mellette dolgozom és emellett jut időm hogy ellássam a háztartást, takarítsak, főzzek. És a páromat is nagyon szeretem.
Az előző párom anyukájával nagyon jó volt a kapcsolatom. Szegényke sírt is, amikor vége lett a fiával és azt mondta hogy a leendő anyósom szerencsés lesz velem. És a mostani párom anyja mégis gyűlöl. Elmondása szerint a fia sokkal szebb lányt érdemelne.
Igaz, hogy nem vagyok álomszép, van rajtam némi túlsúly is (nem vagyok vészesen dagadt), anyósom pedig nagyon szép lány volt fiatalon és most is az.
Kértem már, hogy adjon fogyókúrás tanácsokat, gondoltam majd megváltozik, ha látja hogy teszek a külsőmért, de bunkón lerázott, hogy "valaki vagy szép, vagy nincs mit tenni"
Nem tudom hogy fogadtassam el magam vele.
Igen, de a páromat folyamatosan uszítja ellenem és tudom, hogy neki ez rossz.
Ne értsetek félre, a párom nem várja el, hogy jóban legyek az anyjával és teljes mértékben nekem ad igazat, de én az ő érdekében is szeretnék jóban lenni az anyjával. Vagy legalább elérni, hogy ne utáljon.
Szerintem se törődj vele, én is azt teszem.
Ha a párod igy szeret, és te is magadat, akkor mit érdekel. Ha meg annyira rosz lenne a helyzet, álljon ki érted a párod. Legalább kiderül mi vár rád a jövőben.
Az egyik elozo vagyok. Meg annyit hozzatennek, hogy megertem, hogy a parod miatt szeretnel az anyossal joban lenni, de sajnos, mint azt a mellekelt abra mutatja, ez nem rajtad mulik, hanem az anyoson. Ilyen esetekre teljesen igaz, hogy minel jobban tepersz csak annal rosszabb lesz. A legtobbet azzal tehetsz, ha megprobalsz egyszeruen nem foglalkozni vele. Ha kikerulsz a periferiajabol, valamint latja, hogy barmi amit mond, vagy csinal egyszeruen lepattan, akkor egy ido utan fel fogja adni. Ha nem, akkor az az o baja lesz, mert csak sajat magat fogja idegesiteni... legalabbis, ha sikerul elerned, hogy rolad tenyleg lepattanjanak a sertegetesei. Hidd el, hogy az ilyenek ellen ez az egyetlen fegyver. Az o intelligenciajuk sajnos keves mashoz.
Sok sikert!
most attól boldogabb lenne ha 2-3 kg-mal könnyebb lennél?
én csak azt tudom tanácsolni, hogy ha vele találkozol öltözz fel csinosan, szép legyen a hajad stb. és majd csak nézni fog h milyen jól nézel ki:)
Amúgy nem kell feltétlenül diétázni h fogyj csak hetente 1-2szer sportolj és este 6 után ne egyél semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!