Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerettessem meg magam egy lánnyal aki az osztályunkba jár, eddig is jóba voltunk de nem tudom hogy ő hogy gondol rám hogyan találhatnám ki?
Fontos lenne a korotokat tudni, mert más a véleményem a 12 évesek kapcsolatáról, és a 17-18 évesekéről is(: de nem baj.
Ezek szerint a lány foglalt,ami abból a szempontból probléma, hogyha elmondanád a csajnak, és ezt a pasija megtudná akkor szereznél lehetséges egy "ellenséget"
ÉN(!) Semmiképpen nem ajánlom, hogy a lánynak elmondd, hogy tetszik satöbbi, esetleg haverokon keresztül( akik jóban vannak veled, de annyira a csaj pasijával nem)
tudakolják meg msn-en vagy akárhogyan , hogy mit gondol rólad, és, hogy tetszel-e neki..
Ez nagyon fontos, hiszen ki tudja lehet, hogy ő csak barátkozni akar veled.
De ha azt mondja be jössz neki, akkor kezdj gondolkozni a többin, hogy hogyan tovább. Haladj lépésről lépésre.
És ha megvan a válsz írd meg és segítek amiben tudok:)
Huhh:/ez jó kérdés...
Lehet hogy nem én vagyok erre a legjobb példa de a én általában nem a fiú ismerőseimet kérem meg hogy segítsen megkeresni a fülbevalómat..Ezért ez nekem furcsa...lehetséges hogy akar tőled valamit.Szerintem tudakold ki hogy jóba van-e a barátjával,nem szoktak-e vitázni stb. mert ha igen talán van esélyed..De ha ez a helyzet nem egyből ráhajtani a lányra szép lassan bíztasd hogy tegye meg az első lépéseket affelé hogy szabad legyen(csak ha ő is ezt akarja).Ha szomorú vigasztald stb...Majd ha megnyugodott mond el mit érzel iránta...és innen minden sinen lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!