Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire bunkóak a pasik?!
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy kapcsolatod van egy lánnyal ,de te akarsz egy másik lánnyal együtt lenni?2012. márc. 19. 19:38
81/101 anonim válasza:
Mi lett ezzel a kérdéssel? Pár válaszolónak nagyon pihent az agya...
82/101 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves 86%-os válaszoló:)
2012. márc. 19. 21:34
83/101 anonim válasza:
Én mindig őszinte vagyok és így látom.Lehet nem jól és most férfi társam fújjolnak,(esetleg)de szerintem nem túlságosan jól működik ez a világ.Nem kell felelősséget hárítani senkire sem,egyszerűen csak őszintén kell viselkedni és gondolkodni.Kellene.Nem ezt teszik az emberek.Én mindig az egyenes utat járom mégsem találok magamnak lányt.De ettől még nem mondom,hogy persze mert minden lány ilyen vagy olyan.Majd jön egy és ő majd értékelni fog engem.Ennyi elég is,mert tudja majd ,hogy csak ő az egyetlen számomra.:) Na ennyit az okoskodásomról:)))) A 86%os voltam:) És nem az IQ-annyi:))
84/101 anonim válasza:
86%? Hát itt senki sem 100-as? :D
85/101 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, sokkal fontosabb a szellemi összetartozás:) Akinek nem kell hazudnod, akivel őszinte lehetsz, és aki tudja mi van az álarc mögött is. Aki mellett boldog nő lehetek, és ő meg boldog férfi. Kisebb kis durcizásokkal, hogy lehessen kiengesztelni egymást..:)
2012. márc. 19. 21:49
86/101 anonim válasza:
hát az egyik álarc mögött Sean Archer, a másik mögött meg Castor Troy lapul.
87/101 A kérdező kommentje:
ajjajj:D
2012. márc. 19. 21:54
88/101 anonim válasza:
Tökéletesen látod!Ennél precízebben nem is fogalnazhattam volna én magam sem!Csak mire kifejtettem volna a véleményem teljes mértékben,még reggel is írnék:) 86-os
89/101 anonim válasza:
aki megkaphat 100 lányt is az minek maradna 1nél? Na ugye.
Mondjuk én 1nél maradnék mindig de ki tudja lehet ha hatalmas ász lennék fejembe szállna a hatalom.
f18
90/101 anonim válasza:
Szerintem valami más szállna a fejedbe,mint a hatalom.Inkább akkor a kérdésben feltett szót használnám.Bunkóság.Na ez szállna a fejedbe.Ezért tartunk itt,mert vannak akik így gondolkodnak.Ne csodálkozz majd ha lesz egy lány,akit tényleg kedvelsz és szeretsz és majd ő is így fog szórakozni veled!Milyen jól is fog az majd esni a te kis lelkivilágodnak.De,tied a hatalom!Ha majd jól megszívatnak majd a lányok!Tied lesz a dicsőség is!Hajrá!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!