Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lépnek le a pasik szó nélkül?
Figyelt kérdés
Miért történik rendszeresen az velem, barátnőimmel, ismerőseimmel, hogy elkezdünk randizni, majd járni és 1 hónap, 3 hónap, 1 év..stb után lelépnek a pasik-méghozzá szó nélkül!Utána már nem válaszolnak emilre, telefont kinyomják. Eddig azt hittem ezt csak a sudribunkó 20 évesek csinálják, de nagynéném is így járt egy 55 éves ffival, aki tanult, művelt hapsi volt...mégis egyik napról a másikra lelépett.2012. márc. 19. 13:05
1/10 anonim válasza:
Nem vállalnak felelősséget tetteikért.
Érdekes, Velem még soha nem történt ilyen, mindig megbeszéltük, ha szakításról volt szó.
2/10 A kérdező kommentje:
De hogy lehet vkivel megbeszélni, ha szó nélkül eltűnik, emilre nem válaszol, telefont kinyomja, cseten nem válaszol...
2012. márc. 19. 13:21
3/10 anonim válasza:
Sajnos velem is már megtörtént :/
Egyszerűen így a legkönnyebb lerázni másokat...
4/10 A kérdező kommentje:
3/4 van akivel a szexig se jutottunk el...
2012. márc. 19. 13:24
5/10 anonim válasza:
Velem is megtörtént, nem is egyszer. Ez a legegyszerűbb, csak arra nem gondolnak hogy ez a màsiknak milyen rossz érzés. Nem hiszem hogy nem lehetne megbeszélni, normális emberek között...
6/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok, persze, nem Téged akartalak minősítnei ezzel. Csak szerintem legtöbbször ki lehet szűrni az "olyan" emberkéket, akik problémásak.
De ez őket minősíti, gerinctelenség az ilyen.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi, nem volt problémás az elején, a közepén, sőt még utolsó találkozáskor sem. :-) Aki eltűnik, az egyik napról a másikra teszi. Először arra gondol az ember, oké, egy nap nem jelentkezik nem a világ (eddig mindennap írt, hívott, vagy tali volt), második nap: jaj, csak nem vmi baja történt...aztán nem kap választ emilben, smsben, telefont nem veszi fel...2 hét után jön a fájdalmas ráébredés: a pasi eltűnt. Utána már elérhetetlen, hiába szeretném vele megbeszélni, semmire nem reagál...
2012. márc. 19. 13:55
8/10 anonim válasza:
Kerestesd őket a rendőrséggel, megérdemlik.
9/10 anonim válasza:
miért a nők máshogy viselkednek?
10/10 A kérdező kommentje:
én remélem, hogy igen...
2012. márc. 20. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!