Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tolakodás nélkül lehet párt találni?
Azt vettem észre, hogy szinte mindenki tolakodóan, rámenősen és pofátlanul kezd ismerkedni. Én nagyon olyan típus vagyok, akinek az a legfontosabb, hogy a másikat ne zavarja semmiben és ne is hozza kellemetlen szituációba. Sok lány ilyen helyzetben inkább terelni kezd vagy nem mond igazat a fiúnak. A legutálatosabb dolog, amit utálok, az a hazugság.
Hogy lehetne ezt kikerülni és ismerkedni, hogy a lány ne érezze magát kellemetlenül?
Az ilyen-olyan alibik, leszólítások nagyon nem az én asztalom az előbbiek miatt. Máshogy viszont nem is lehet kezdeményezni. 23 éves vagyok és ezek miatt sosem kezdeményeztem. Így viszont sosem lesz barátnőm, ilyen módszerrel meg nem is akarok.
Ketten vagyunk.
Nincsenek nők a közvetlen környezetemben, ezért csak vadidegenként, tolakodással tudnék a normálisabb nők közelébe kerülni.
A diszkó más tészta, de aki ott jön össze a pasikkal, az általában olyan is. (nem mindenki, de többnyire)
finoman is lehet manipulálni.
szóval nem direktbe mész oda,hanem mintegy véletlen a vállad felett kérdezel vmit amivel fel tudod kelteni az érdeklődését.
viszont ilyen béta hozzáállással ami neked van valszeg egy perc után lelép majd az összes.
azt meg jobb ha tudod,hogy minden tanulmány és a saját tapasztalataim szerint is egy több mint 3éve párkapcsolatban lévő nőtt sokkal könnyebb dugásra rá venni,mint egy szinglit.
uh ne legyenek illúzióid.
legyél alfa és avatkozz be egyértelműen a bige életébe.
kamu duma?
akkor legyél full őszinte és ezt mond-le akarok veled feküdni!
mellébeszélsz ember.
uhhh
ezek tényleg gáz nyitások,ezeket ne mond.
Igazsag az hogy tolakodas nelkul csak harmadosztalyu csajt talalsz (kulsoleg ertem).
Mivel nem vagy tolakodo fajta ezert szolitsd meg kerdezz rola (pl. erre fele laksz? meg ilyeneket de sokat, kerüld a autos,szamitogepes fius temakat), hagyjad hogy o beszeljen es azutan mar visz is a sodras.
nem vagy rámenős akkor nem is lesz barátnőd. Valahogy a tudtára kell adni hogy nem csak unalomból vagy vele.
Tolakodás az nem = a kellemetlen szituba hozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!