Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire bunkóak a pasik?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire bunkóak a pasik?!

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy kapcsolatod van egy lánnyal ,de te akarsz egy másik lánnyal együtt lenni?
2012. márc. 19. 19:38
 71/101 anonim ***** válasza:
benyúl a fiókba, és előveszi a TakarékSzövetKezet
2012. márc. 19. 20:36
 72/101 A kérdező kommentje:
Azt hiszem vagyunk olyan jó viszonyban, hogy megbocsát nekem:P
2012. márc. 19. 20:38
 73/101 anonim ***** válasza:
XD
2012. márc. 19. 20:39
 74/101 anonim ***** válasza:

Elesel

barát: nem esett bajod legjobb barát: mit csinálsz te bal f*sz ?

2012. márc. 19. 20:42
 75/101 A kérdező kommentje:
:D
2012. márc. 19. 20:44
 76/101 anonim ***** válasza:
Hát jó más irányt vett a kérdés,a válaszok alapján,de legalább kiveséztük ezt a témát és gondolom kicsit okosabb és vidámabb lettél a végére:)
2012. márc. 19. 21:14
 77/101 A kérdező kommentje:
mondhatni:)
2012. márc. 19. 21:16
 78/101 asdface ***** válasza:

Én ugy gondolom,mint bunko pasi,hogy ha kifogástalan a kapcsolatom,akkor nincs értelme megcsalnom a bnőmet.

Remélem érted a burkolt üzenetet.

2012. márc. 19. 21:19
 79/101 A kérdező kommentje:
nem engem csalt meg..
2012. márc. 19. 21:20
 80/101 anonim ***** válasza:
Én is írtam pár okosságot most ide neked,de én azért egyben biztos vagyok,hogy mindig is lesznek olyan fickók akik,nem tudnak uralkodni magukon és csak azzal a bizonyos testrészükkel gondolkodnak,de hidd el nem csak ilyenek rohangálnak ebben a "szép"világban.Hanem vannak becsületes,normális férfiak is csak meg kell találni.Ami nem egyszerű.Nekem is van pár haverom aki így gondolkodik,hogy jöhet ez is meg az is,kit érdekel,nekem legyen jó és kész.De én nem vagyok ennek a híve.Viszont azért az igazsághoz az is hozzá tartozik,hogy sok lány a viselkedésésével már eléggé összekutyulta a másik nem gondolkodását és lassan senki,senkiben nem bízik.Nincs felelősség áthárítási dologról szó,egyszerűen ilyen csúnya ez a világ:)A remény hal meg utoljára és addig is bízik az ember,hogy jól választ.Néha nem jön be,de ettől még nem mindenki ugyanolyan felfogású.:)
2012. márc. 19. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!