Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk, pasik, valaki fejtse már meg ezt a pasit?
Ezt csak ti tudjátok elmondani, mert én már belefáradtam...
:D
Van egy pasi, régen csetelgettünk és megfigyeltem hogy cseten mindig nagyszájú, kicsit mintha megrendezett, kigondolt mondatai is lennének, életben meg hát olyan csendes, hogy még a hangját se hallom...
Szóval nagyon furcsán viselkedik velem
Minden lánnyal kellemesen elcsacsog, de engem csak messziről bámul, és feltűnően elkerül, lepislant a földre...elhalkul...de erősen bámul, akármit csinálok...szinte mint egy kém.
a másik hogy előadja a nagy vagányt, jófejkedik, néha szerintem nem is nagyon veszi észre magát...és mikor cseteltünk, hát akkor mindent kiadott magából csak nekem, és nagyon őszintén jókat, beszélgettünk, de nem baráti csevegés volt, hanem több, személyes utalásokkal, bókokkal, szimatolgatásokkal , flörttel...
a következő pedig...a bunkó és kedves váltakozása, ez állandó amikor eltávolodom tőle...akkor imád és keres...udvarias, aranyos, de ha látja hogy érdeklődőm iránta akkor megijed, és átmegy bunkóba hogy hát ő nem...ja nem...nem...
de a bunkóskodás rövid ideig tart, és mindig ő kezdi el újra a közeledést...mondjuk 3-5 nap bunkózás és 3 hónap nyomulás...hát nem nagyon értem.
őszintén engem már annyira megijeszt a viselkedése, hogy már nem is tudom mit csináljak, a bámulásával az őrületbe kerget, képes 45 perces óra alatt 23 szor hátra fordulni, persze minden órán beül elém...hát örömteli...
:D
persze nekem is tetszik, de szeretném elkerülni hogy én nyomuljak rá, valahogy ki kellene belőle szedni mit akar, úgy értem jól esne már végre hallani , hogy randi kilenckor, vagy járunk vagy ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!