Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjemmel eltért a véleményünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel eltért a véleményünk egy kis dologban, végül kibökte -csak úgy nagy általánosságban-, hogy egy bábnak érzi magát a családunkban, aki pénzt keres és nincsen szava semmiben. Férfiak:mit tehetek, ha ilyen horderejű dologgal áll elő?

Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 16:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

beszéld meg vele. Valahogy csak eljutott ide.

És gondolkozz el mi volt az utolsó neki fontos dolog,ahol az őakarata érvényesült. És ha sokat kell gondolkodnod,akkor te is tudod, hogy baj van.

2012. márc. 16. 16:17
 2/11 A kérdező kommentje:
30 évesek vagyunk,hét éve élünk együtt,két (három év alatti) gyermekünk van,elég sok kihívással teli időszakot élünk. Én azt hiszem,ez a fajta kommunikáció nem vezet jóra hosszú távon,amikor ezt kifejtem,azt monja:ahaaa,ha húsz év múlva elválunk,annak is én leszek az oka,ugye? Én úgy látom,csak beszélek,csak beszélek,és nem tudom,mire gondol,mert csöndbe burkolózik.Nem szoktunk vitatkozni,váratlanul ért ez a kijelentés.Elég határozott,szókimondó egyéniség vagyok,most aggódva,bizalmatlanul nyitom ki a számat,nem tudva,mit is gondol igazán? Mi a teendő ilyenkor szerintetek?
2012. márc. 16. 16:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Ha megkérdem,szerinte mit csináljak/csináljunk,rám hárítja a döntést:"ez jó kérdés„ mondja. Tehát ált. én döntök,unfairnek érzem,hogy azt az életvitelt veti a szememre,qmit ő alakított így a kezdezektől. :(
2012. márc. 16. 16:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, de azért remélem nem bánod, ha válaszolok. Talán nem igaz fekete-fehéren, amit kijelentett. Csak pillanatnyilag így érezte. Mindenesetre vedd komolyan, figyelj oda, hogy ő mit mond, mit szeretne. Akár apró dolgokban. Lehet, hogy gondjai vannak (talán a munkahelyén)? De az is lehet, hogy ez csak egy "játék", hogy megfigyelje a reakciódat?

Az én férjem nagyon határozott egyéniség. Szokta mondani, hogy csak értünk dolgozik, de tudom, hogy nemcsak a pénzért dolgozik, hanem a saját önmegvalósításáért. Egy (igazi) férfinak nagyon fontos a munkája. Hiába mondja az ellenkezőjét, nem bírna otthon ülni. Itt most nem a mihaszna emberekre gondolok.

2012. márc. 16. 16:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha határozott személyiség vagy, hát ülj le és beszéld meg vele. Az első kérdésem a helyedben az lenne, hogy ha ennyire bántja, hogy nem ő dönt, miért viselkedett úgy az utóbbi X évben, hogy át KELLETT venned az irányítást?
2012. márc. 16. 16:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább ne teremtsd le, hogy neked miatta kellett átvenned az irányítást x éve. Attól csak még jobban megerősödne benne ez a rossz érzés. Márpedig Te szereted őt, nem? Vannak határozott emberek, és vannak, akik kevésbé azok, akiknek kell egy kis lökés. De ezek az utóbbiak sem szolgák, és nem szeretnék magukat értéktelen báboknak érezni. Szóval csak finoman.
2012. márc. 16. 16:58
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:-)

Tegnap este minden tudásomat előszedve,nyugodt hangvételű,minden irányból és mindenki szemszögéből átgondolva beszélgettünk,értsd:beszélek,ő hallgat.Esetleg egy-egy mondatba kapaszkodva olyasmit momd,hogx de a múltkor bezzeg én is így vagy úgy viselkedtem.Érdemi reakciót nem ad. Ma a picit nem sikerült elaltatnom,megkérdeztem őt,hogy szerinte ragaszkodjak ahhoz,hogy kiságy,vagy vegyem kézbe és öt perc múlva alszik? válasz: jó kérdés...

Pipa lettem,ő meg picivel később odajön:elmondanád,mi bajod van velem? Nekem meg így megint belekezdeni egy litániába nincsen kedvem.Azt hiszem,van a fejében egy variáció,és amit én mondok,az el sem jut,csak azt hallja,hogy nyakig ül egy fejmosásban.Mindegy az,hogy üvöltök vagy okfejtek,csúnya vagy értelmes a beszéd. pfff

2012. márc. 16. 17:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nyomdakész beszédet nyomtam le tegnap,ezért kérem a ti véleményeteket,mert úgy érzem,bem vitt előre.
2012. márc. 16. 17:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Figyelj, te is tudod, hogy feltettél neki egy döntési kérdést amire nem volt felkészülve,nem is rá tartozik (ebben a pillanatban) aztán mérges vagy,mert nem döntött. Gondolom, ha döntött volna,akkor nem fogadtad volna el, vagy 10 perc múlva mondod, hogy szar döntés volt,nem működik.

Azt gondold végig ami neki fontos, ahol tényleg számíthatna a véleménye.

gondolom te a nagybeszédeiddel az elmúlt években egyre hátrébb szorítottad őt és most már úgy érzi elérte a falat

2012. márc. 16. 17:07
 10/11 A kérdező kommentje:

Király :( Én igyekszem odafigyelni,dícsérem,támogatom,szar látni,ha nem sikerül...aki nézi a született feleségeket,tisztára a Scavo család lebeg a szemeim elött.Ott sem tehet egyikük sem arról,hogy húsz év után elválnak. Ez meg az én fó

biám,hogy bárhogy ápolom,mégis elromplhat egy kapcsolat a rossz kommunikáció okán? brühi

2012. márc. 16. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!