Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak úgy általánosságban: milyen a szerelem?
Amikor gyakran gondolsz rá, a gondolataid körülötte forognak.
Amikor találkozás gondolatától is már izgalomba jössz.
Amikor odabújsz hozzá érzed, jó helyen vagy...
Nem lehet leírni szavakkal. Ez olyan mint elmagyarázni, hogy milyen a puding annak ,aki nem is evett még soha pudingot.
Nagyon jó dolog,ha viszonozva van.
Csalódások,vagy szakítások után kiábrándító másnapossághoz (hasonló) dolog.
Ki lehet heverni mondjuk.
Köszi a válaszokat. :)
Pudingot meg már ettem, finom, ha a szerelem is olyan, nagy baj nem lehet. :D
Szóval értem én, h nem lehet elmagyarázni, csak az érdekel, h ha szerelmes az ember, akkor az kihat-e az életére. Tehát akkor boldogan él akkor is, ha nincs vele a szerelme? És több kedve van mondjuk a tanuláshoz/munkához? Kiegyensúlyozottabb? Vagy hogy? Mik a tünetei? :)))
Igen, kihat a mindennapokra is. Ha szeretsz, és szeretnek, az NAGY erőt tud adni, úgy érzed képes vagy bármire, nincs lehetetlen, motiváltabb, lelkesebb vagy. Persze ha épp nincs melletted akkor érzed, hogy nagyon hiányzik, de tudod hogy látni fogod hamarosan, és ami fontosabb, tudod hogy viszont szeret. Ellenben ha nem viszonozzák akkor negatív hatással lehet rád, nálam volt olyan is sokáig hogy reggelente már felkelni sem volt kedvem, meg úgy általában semmihez sem volt kedvem.
Persze egyénenként változó lehet, hogy mennyire befolyásolja a mindennapokat, a közérzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!