Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok általánosságban véve zavar titeket ha egy srác rocker?
Kérdésem hogy zavar-e téged ha valaki rocker(nem az igénytelen fajtából),vagy nem járnál vele csak azért mert ilyen beállítottságú,szégyellnéd-e barátnőid,barátaid előtt???
A kérdés szól a rocker és nem rocker lányoknak is !!14-18 éves korosztály érdekelne de bárki írhat nyugodtan!!
Örömmel venném ha válaszolnátok!!ÜDVÖZLET!!
Dehogyis.
Nem ez alapján kéne ítélkezni..
Amúgy azt gondolom tudod, hogy a hasonló beállítottságú emberek hamarabb kerülnek közel egymáshoz, mert az már egy közös pont amiből ki lehet indulni (:
17!L
Elég sok gyökér kérdéssel találkozok ezen az oldalon,de ez mind1iken túl tesz! :D Mondd csak,ebben mi szégyelni való lenne?
22/F (Aki nem rocker..)
én lazán..:)
engem nem érdekelne, hogy a barátaimnak
megfelel-e az izlésének..
hosszúhajúval kivan zárva,de egy normálisabbal bármikor..:D
15/L
Ha rám néznél, meg nem mondanád, hogy kőkemény rocker vagyok:D Még meg is esküdnél, hogy át akarlak verni:D
De ettől függetlenül barátnőm inkább rappes, RnB-s beállítottságú zenei téren, de mint korábban írták, nem ebben keresendő a szerelem elsősorban.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!