Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok általánosságban véve zavar titeket ha egy srác rocker?
Kérdésem hogy zavar-e téged ha valaki rocker(nem az igénytelen fajtából),vagy nem járnál vele csak azért mert ilyen beállítottságú,szégyellnéd-e barátnőid,barátaid előtt???
A kérdés szól a rocker és nem rocker lányoknak is !!14-18 éves korosztály érdekelne de bárki írhat nyugodtan!!
Örömmel venném ha válaszolnátok!!ÜDVÖZLET!!
Én is rocker vagyok, ugyhogy nem zavarna, sot eddig foleg rocker barátaim voltak. És persze a haverok elott is felvállalnám, mivel egy részuk szintén rocker, a tobbi meg fogadja el, h nekem ez tetszik. Az meg, h mi számit igénytelennek relativ. Ha budos, az nyilván nem tul jo, viszont sokak szerint a bakancs, és fiuknál a hosszu haj is igénytelennek számit. Ezeknek szerintem semmi koze az igénytelenséghez, szval ezt igy nem lehet megmondani. Egyébként maga a rockerség is sok mindent takarhat, a punkok, a metalosok, stb....
15L rocker
Na, hát én korosztályon kívül esek a 26 évemmel, de azért reagálok, ha nem baj.
Tizenévesen, húszas éveim elején nagyon bejöttek a rocker pasik, kb. kritérium volt, hogy hosszú hajú, rocker öltözködésű legyen a barátom. :) Én is úgy öltközködtem régen.
A zenét most is szeretek (bár koncertre ritkán jutok el), de nőiesen öltözködöm most már. Jobban érzem így magam. És a férfiakban meg határozottan nem tetszik a klasszikus rocker öltözködés (zsíros, hosszú haj, zenekaros póló). Sztem ez azért is van, mert ha valaki mondjuk 25-ön túl még mindig ennyire ragaszkodik hétköznapokon (melóhely) a rocker imidzshez, valahogy komolytalannak hat. Bocsánat, ha megbántok ezzel valaki, nem akarok általánosítani, csak elmondom, hogy _bennem_ milyen benyomást kelt egy ilyen kinézetű férfi.
Mondjuk ha valakinek ápolt, hosszú haja van, az belefér.
26/N
Én is rocker vagyok, és szinte csak a rocker srácok jönnek be. De szerintem teljesen mindegy ki mit képvisel, nem ebbe lesz szerelmes valaki hanem beléd. :)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!