Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ÁLTALÁNOSSÁGBAN a falusi lányok miért rendesebbek, normálisabbak, családcentrikusabbak, mint a nagyvárosiak?
ez tényleg buta és téves kijelentés!
Elárulom neked, hogy igazából semmivel sem másabbak.
Annyival h nem szmogban élnek hanem vidéken!
Persze van vidék és vannak nagyon vidékiek is....nem mindegy!
Én vidéken lakok Pesttől 25 km-re. Ez egy kisebb város, de vidéknek mondják. Holott semmi különbség nincs az emberek közt.....se itt se Pesten.
Ez a régebbi, a tényleg nagyon messzi vidékeken van kicsit máshogy..ott más értékrendek szerint élnek az emberek.
Mert a nagyvárosiak inkább karrieristák, mint család centrikusak, nem törődnek annyira a gyerekeikkel. Persze biztos van kivétel.
Az én anyukám nem dolgozott, csak hogy minket neveljen, főzzön ránk, megtanította, hogy nem eszünk bent tv előtt :D, hanem egyszerre leülünk az asztalhoz mind és beszélgetünk. Akkor még ezt nem értékeltem annyira, ma már tudom, hogy ez így volt jó, és én is erre fogom tanítani a gyermekeimet. :)
Egyáltalán nem hülyeség... Alapból ha megnézel egy átlagos osztályközösséget a beszólogatós "rajok" többsége a városokból kerül ki. A városi osztálytársaim szülei 70%-ban elváltak... Ez sem lehet véletlen...
Azt nem szeretem mikor a városi lenézi a falusit. Egy kedves Pesti embernek volt képe azt kérdezni, hogy mi falun lovaskocsival járunk-e... Meg ilyenek. Annyi gyökér van, lehet megcáfolni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!