Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » ÁLTALÁNOSSÁGBAN a falusi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ÁLTALÁNOSSÁGBAN a falusi lányok miért rendesebbek, normálisabbak, családcentrikusabbak, mint a nagyvárosiak?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 18:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Mert a falusi lányokat a szüleik nevelik a nagy városiakat meg a bulik, spanok, közösség
2012. febr. 14. 18:19
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
Más értékek mentén nevelik őket.
2012. febr. 14. 18:21
 3/15 woo ***** válasza:
60%
ez hülyeség mellesleg.. tudod ez már nem a 70-es évek.
2012. febr. 14. 18:27
 4/15 anonim ***** válasza:
62%

ez tényleg buta és téves kijelentés!

Elárulom neked, hogy igazából semmivel sem másabbak.

Annyival h nem szmogban élnek hanem vidéken!

Persze van vidék és vannak nagyon vidékiek is....nem mindegy!

Én vidéken lakok Pesttől 25 km-re. Ez egy kisebb város, de vidéknek mondják. Holott semmi különbség nincs az emberek közt.....se itt se Pesten.

Ez a régebbi, a tényleg nagyon messzi vidékeken van kicsit máshogy..ott más értékrendek szerint élnek az emberek.

2012. febr. 14. 18:32
 5/15 anonim ***** válasza:
21%

Mert a nagyvárosiak inkább karrieristák, mint család centrikusak, nem törődnek annyira a gyerekeikkel. Persze biztos van kivétel.

Az én anyukám nem dolgozott, csak hogy minket neveljen, főzzön ránk, megtanította, hogy nem eszünk bent tv előtt :D, hanem egyszerre leülünk az asztalhoz mind és beszélgetünk. Akkor még ezt nem értékeltem annyira, ma már tudom, hogy ez így volt jó, és én is erre fogom tanítani a gyermekeimet. :)

2012. febr. 14. 18:35
 6/15 anonim ***** válasza:
23%
Mert a falusiaknak nincs elszállva az agyuk, mint a városiaknak! Én 2500 fős faluban lakok, 20/L és én én is ugyanúgy divatosan öltözködök, járok bulizni stb. De szerintem aki városban én mindenki majmolja a másikat, mivel több a bulizási lehetőség, többet züllenek. A falusiak alapból "Összeszokottabbak" Tipikus mindenki ismer mindenkit, mindenki tud mindenről. Én pld. teljesen normális, agilis, hűséges természetű vagyok, imádok főzni sütni stb. Tehát perfekt:D (vicc)
2012. febr. 14. 18:45
 7/15 anonim ***** válasza:
56%

Egyáltalán nem hülyeség... Alapból ha megnézel egy átlagos osztályközösséget a beszólogatós "rajok" többsége a városokból kerül ki. A városi osztálytársaim szülei 70%-ban elváltak... Ez sem lehet véletlen...

Azt nem szeretem mikor a városi lenézi a falusit. Egy kedves Pesti embernek volt képe azt kérdezni, hogy mi falun lovaskocsival járunk-e... Meg ilyenek. Annyi gyökér van, lehet megcáfolni... :)

2012. febr. 14. 19:19
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
a város stresszesebb hely, de igaz amit mondasz
2012. febr. 14. 20:28
 9/15 anonim ***** válasza:
Mert falun kis túlzással mindenki ismer mindenkit, és jobban vigyáznak a jó hírnevükre.
2012. febr. 14. 23:09
 10/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, hülyeség. Aki kur*válkodni akar az falun is kur*válkodik. Itt egyszerűen kisebb rá a hajlam, mert tök más légkörben nevelkedtek...
2012. febr. 14. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!