Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » ÁLTALÁNOSSÁGBAN a falusi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ÁLTALÁNOSSÁGBAN a falusi lányok miért rendesebbek, normálisabbak, családcentrikusabbak, mint a nagyvárosiak?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 18:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"Aki kur*válkodni akar az falun is kur*válkodik" Igaz, de jobban igyekszik titkolni, kifelé meg mást mutat.
2012. febr. 14. 23:20
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Én falun nevelkedtem, és pont azt az időszakot követhettem így nyomon, hogy már egy kisebb városnak lehet mondani,ahol élek, de mégis a tipikus falu nyomai észrevehetőek.

Viszont a belvárosba jártam suliba, és az osztályom 95%-a városi volt, éreztem a különbséget, és meg is tudom mondani,hol vannak ezek a pontok.

Nem jobb egyik sem a másiknál, és igen, a faluban is vannak nem normálisak, de azok is általában városból hozzák át a "hülyeséget".

Az szerintem nem újdonság, hogy a környezet alapvetően meghatározza, milyenek leszünk, aki ezt tagadja az hazudik. Mert úgy állunk befolyás alatt, hogy magunk se tudunk róla. Ez nem rossz vagy jó, ez így működik.

Te hogy ne csak általános elméletet írjak, képzeld el aki panelban nevelkedik, és minden sarkon van egy bolt, csak át kell ugrani, általában a legközelebbi "szórakozási" lehetőség a pláza, klubb, dizsi, bevásárlóközpont.

Egy város a gyors elérhetőségről, és "a kéznél legyen most" menet szerint működik. Minden trend, eszme vírusként tud átfutni egy közösségen. Jellemzőbb, hogy a társaság többet neveli a gyereket, és nem tudom ugyan az idősek mennyire vannak tiszteletben tartva, de én lenézést tapasztaltam.

Nézzük a falut.

Itt is van dizsi, de maximum 1, esetleg kettő, de azért már 10 km-t kell utazni.

Én itt nem tapasztalok havonta váltakozó öltözködési stílusokat, nem is téma,és mindenki általában megtalálja a hangját, sűrűn találkozhatsz szinte könyvből kitépett egyéniségekkel. Falun nincs annyi inger, és közelebb vagy a környezethez, a természethez. Szerintem ez alapvetően megint egy befolyásoló tényező.

Aztán ha azt veszed, falun könnyen lakhatsz lovarda közelében. Több fiatalt ismerek onnan, és ha összehasonlítom egy városi lánnyal, szinte groteszk a kontraszt. Szóval fura észrevételeket vet fel a kérdésed.

Ez szerintem még ma is egy létező dolog.

2012. márc. 22. 22:02
 13/15 anonim ***** válasza:
*De hogy ne általános...
2012. márc. 22. 22:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Amiert pesten Momentum videken a Fidesz a nyero
2021. jan. 10. 04:39
 15/15 anonim ***** válasza:
mert egy csodak
2021. jan. 10. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!