Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy pasi napi 5-6 sms-t...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi napi 5-6 sms-t vált egy csajjal, akkor van oka aggódni a párjának?

Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 19:05
1 2
 11/15 Dottorre ***** válasza:
Az én párom 1-től is ki tud akadni, néha elég féltékeny fajta, de szerintem amúgy napi sok SMS-re van miért aggódni. Más kérdés, hogy lehet ,hogy a csaj nyomul, a barátod meg nem akarja elküldeni a fenébe, mert mondjuk barátjának tartja. Igazából azt, hogy milyen erős a kapcsolatotok, neked kell tudnod, itt nehéz erről tanácsot adni, én biztos aggódnék azért, és megpróbálnám megtudni, hogy egyatalán ki ő. Ha nincs benn a telefonkönyvében a srácnak az már duplán gyanús. Ha benn van, akkor meg valamilyen név alapján, vagy kérdezgetnék róla, és megtalálnám valamelyik közösségi oldalon úgy is.
2012. márc. 20. 12:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kié a telefonszám, és azt is tudom mi a csaj teljes neve, de ezzel az információval még nem sokra megyek:D Nem fogom megkérdezni tőle, hogy "Mit smsezgetsz a pasimmal, kisanyám?" :DAzt látom, hogy nem egy szépség, de hát ez nem jelent semmit. Azt tudom, hogy elvileg elég kis tapadós. De ha a páromnak ezzel baja lenne, csak elküldené a fenébe, nem? Neki mondjuk ez a férfi-nő barátság a mániája. Főként inkább lány haverjai vannak, vagyis azok közül akad olyan, akire azt mondja, hogy a barátja. Személy szerint jobban örülnék ha főként inkább férfiakkal barátkozna. Mondjuk azokkal nyilván nem tud flörtölni.
2012. márc. 20. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:
hmm miről lehet annyit smsezni?? megírja hogy mik a problémái nem csak a mindennapiakat felhív ha vmi baj van, (amikor sír, ezt a bnőjének nem szereti mert ugye ez férfiatlan) és a bnő nincs ott, együtt sírunk meg nevetünk őrült álmok, borzalmas szülők, és a rettenetesen unalmas történelemórák kitárgyalása, továbbá házipraktikák ecsetelgetése amikor beteg, de semmi extra nincs ezekben, barátság a köbön :)
2012. márc. 20. 19:10
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát ha valami baj van, akkor elvárnám, hogy engem hívjon. Történelem órája rég nincs:D Dolgozik. Elvileg rengeteget. Pontosan annyit, hogy max egy percre ha fel tud engem hívni. Persze nem is annyira fontos, mert együtt élünk, és egy nap együtt vagyunk legalább egy órát. Így egy kicsit szarul esik, hogy a kiscsajra futja az idejéből ötször hatszor egy nap, rám meg nem. Engem két éve ismer, a leánykát meg kb fél éve, és saját bevallása szerint még fárasztó is. Ha ennyit sms-eznek, akkor ez nyilván hazugság. Vagy rosszul látom? Ezek után sem lennél kicsit sem féltékeny magadra egy barátnő helyében?:D Azt sem lehet mondani, hogy nem szoktam megértően fogadni a problémáit. De lehet, hogy velem csak azokat osztja meg amik mindenképp érintik a közös életünket, hogy megoldhassam helyette:) Hát ces't la vie :)
2012. márc. 20. 21:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta? :O
2014. máj. 10. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!