Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, amikor azt mondja egy pasi a párjának, hogy kihalt belőle minden érzés a szerelmet kivéve?

Figyelt kérdés
Én 23 vagyok, ő 25.
2009. jan. 1. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem értem.....ha a szerelmet kivéve minden kihalt, akkor mi halt ki?
2009. jan. 1. 22:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Látod ez jó kérdés. Nekem rögtön a szakítás jutott eszembe.
2009. jan. 1. 22:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hm...ez hülyeség! Nem tudom ilyenkor mire gondolhat a pasi...
2009. jan. 1. 22:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha szigorúan azt vesszük, amit mondott, akkor ez elég furcsa, mivel az érzések közül a szerelem szokott először kihalni.

Szerintem itt valami más lesz, nem a konkrét kérdés a probléma, valami más gondja van. Hogy mi, azt ennyiből nem lehet megállapítani.

A kijelentés önmagában azt mutatja szerintem, hogy foglalkoztatja a dolog, sőt szerintem fél attól, hogy kihalnak belőle az érzések. Férfiaknál sajnos az érzelmek kopása, kihalása valós probléma (nem ide tartozik, hogy miért).

Amit egy nő tehet az az, hogy örül minden érzésnek, amit a férfi mutat. Ide értve a negatív érzelmeket is, mint pl. a dühöt. Ha pedig tudatosítod benne többször, hogy márpedig igenis vannak érzései és ki is mutatja őket, még ha ő nem is veszi észre eleinte, akkor lehet, hogy megváltozik a véleménye.

Ajánlok egy könyvet:

Alon Gratch: Ha a férfi beszélni tudna...

2009. jan. 1. 22:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ay jutna eszembe...én amióta irtam azóta ezen gondolkodom,hogy mi halhatott ki?
2009. jan. 1. 22:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ezek fontos tényezőek-e. Az utóbbi 3 hónapban, nagyon megterhelő és kissé fájdalmas események történtek. Lefoglalták az autónkat, de visszaszereztük, nekem még mindig nincs munkám, ami engem borít ki a legjobban, de nem töltöm le rajta a mérgem és igyekszem. A családja teljesen széthúllott, márcsak én vagyok neki, meg az anyukája. Mindenki rajta akar busszútállni....
2009. jan. 1. 22:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

3. válaszoló vagyok.

Ha szakítani szeretne, akkor miért pont a szerelem maradt meg? Persze nem lehetetlen, hogy erről van szó, de én ebben nem lennék biztos.

Beszélgess vele erről, mondd el neki, hogy meg szeretnéd érteni őt, de most nem érted. Hogy fontosak számodra az érzései. Ez egy hosszú folyamat, viszont ha nem vagy túl tolakodó, ha türelmes és megértő vagy, akkor szorosabbá válhat a kapcsolatotok, mint valaha.

Ha neked ennyire azért nem fontos ő, akkor nincs értelme.

2009. jan. 1. 22:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Imádom, hiszen a vőlegényem!
2009. jan. 1. 22:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Megint 3. válaszoló.

Fontosak lehetnek, ezt így nem lehet tudni ennyiből.

Ha a közelmúltban történt dolgokat sikertelenségnek fogja fel (pl. autó lefoglalása = anyagi gondok -> ezt a legtöbb férfi nehezen dolgozza fel), akkor az gond lehet, méghozzá súlyos.

De ahogy elnézem, ez ennél összetettebb. Anyagi gondok, családi problémák, ezek együtt egyszerre. Most nagyon nagy szüksége van támaszra, most nem szabad otthagynod. Beszélgess vele erről, ne tőlünk várd, hogy kitaláljuk, hagyd, hogy ő maga mondja el. Lehet, hogy ő sem tudja még, mi a gond, de ha beszélgettek róla, kiderülhet szépen lassan, mi a forrása a gondoknak.

Egy férfi nem szívesen mutatja ki a gyengeségét, mert fél attól, hogy a nő azt elutasítja ("egy férfi legyen mindig erős, határozott stb."), de néha tesz rá utalást, amolyan tudatalatti cselekvésként, hogy valójában igen, van neki gyenge oldala és leginkább azt szeretné, ha valaki felfedezné ÉS el is fogadná olyannak, amilyen!

2009. jan. 1. 22:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ezzel azt akarta mondani,hogy a sok szar dolog és a csalódások után ugy érzi már csak Rád számithat.
2009. jan. 1. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!