Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan fura érzés. Egyszer úgy érzem szeretem, egyszer meg elgondolkodom, valóban kell nekem ez a pasi? Szerintetek mitől lehet?
Három hónapja ismerem. Jó vele beszélgetni, együtt lenni. Egyik nap teljesen repesek az örömtől, máskor azt érzem nem ő a nagy Ő. Nem akarom hülyíteni... Nem tudom mit tegyek. LEhet csak nem akarok magányos lenni? 26 vagyok és egy pasim volt eddig. Őt nagyon szerettem, de a távolság miatt nem működött. Annyira magányos voltam az utóbbi években és olyan jól esik, hogy van valaki, aki szinte rajong értem, valakihez hozzábújhatok. Szerintetek mit tegyek? Nem értem saját magam.:(((
Ja és azt kihagytam, h. kimondta a "bűvös szót", szeretlek, de én nem mondtam semmit, csak megcsókoltam, nem bírtam kimondani, úgy éreztem félrevezetném ezzel.:(
valószínűsítem, hogy te is a keményebb srácokra buksz (akár tudat alatt) nem olyanokra, akik kijátszák magukat
nincs mit hódítanod a srácon, így kevésbé vonzó
de ez csak tipp, mert nálam ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!