Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nektek már alakult már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek már alakult már ki úgy kapcsolatotok, hogy egy pasi nem jött be nektek külsőre, de nagyon megtetszett nektek legbelül?

Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy a külseje miatt utasítottátok el, de ő nem adta fel a próbálkozást mégis megtetszett nektek, és összejöttetek a végén.

2012. márc. 19. 12:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én mostani párom nekem először is tetszett külsőre,de nem annyira,hogy azt mondtam volna, na igen, nekem ez a pasi kell. Aztán 2 éve már,hogy együtt vagyunk és olyan ember legbelül akiből csak nagyon kevés van a világon és szerencsés vagyok,hogy ő az enyém :)

Egyesek szerint lehetne sokkal helyesebb pasim is, de nekem ő tökéletes.

2012. márc. 19. 12:37
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem pont így zajlott, de először nagyon nem tetszett külsőre, és "barátzónába" (hogy borzasztó divatosan fejezzem ki magam) került, és amúgy ő sem próbálkozott nálam. Aztán a több éves barátságból szerelem lett.
2012. márc. 19. 12:37
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Igen.Aztán egész kapcsolat alatt örlődtem, hogy b*sszus valójában ő nem felel meg nekem külsőre és tök gáz volt.Próbáltam magam hitegetni, hogy de belülről annyira szuper, hogy a külsejét is elfogadom stb.Aztán végre szakítottam 2év után.
2012. márc. 19. 13:26
 4/14 anonim ***** válasza:
Olyan már volt, akit MEGISMERTEM (nem kitartó zaklatás útján) és megkedveltem.
2012. márc. 19. 14:43
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt, de nem volt benne köszönet... hiába volt kedves, rendes, soha nem tudtam hozzá sajnos ízig-vérig vonzódni vagyis nem kívántam igazán. Azt hittem, majd bennem is felizzik a vágy, elég sok időt adtam ennek, de mivel nem ment, undor lépett a helyébe... akárki akármit mond, a fizikai vonzalom, hogy a párod külsőre is kívánatosnak tartsd, legalább olyan fontos mint a lelki kötődés.
2012. márc. 21. 14:30
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül a látszat számít, sokat jelent a kémia is. Lehet valaki csúnya ha a másiknak bejön a "szaga", testnedvei akkor nem tud elszakadni tőle.
2012. márc. 21. 14:54
 7/14 kislany3 ***** válasza:
volt,h olyannal jottem ossze aki nem volt az esetem aki nem tetszett meg elsore,sot akkor meg el som tudtam kepzelni h osszejojjunk,aztan megis...mert jobban egismertem.a mostani pasimmal sztem semmi gond kulsore de sztem nem a meglatom es leesik a bugyim kategoria,szval vele sem azert jottem ossze mert jol nezett ki 19L
2012. ápr. 8. 18:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Én éppen így jártam igaz nem jártunk de volt egy időszak amikor annyira elcsábított, h 1 hónapig róla álmodtam!!!
2012. ápr. 8. 18:57
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem volt, de a mostani párom nem pont úgy néz ki, mint amilyennek mindig is képzeltem a nagy őt. Mondjuk sose találtam csúnyának, de a jelleme, a belső tulajdonságai miatt szerettem bele.
2012. ápr. 8. 18:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
egyetlen esetben történhet/történt ilyen. amikor nem kezdett el loholni utánam és nem mutatta ki, mennyire odavan értem. és ez a jövőre nézve is igaz. tény, hogy sokkal inkább preferálom azokat, akik külsőleg is bejönnek nekem. de ha egy adott pasi nem jön be, de meg tudja mutatni az előnyös oldalát, úgy, hogy közben nem azt látom rajta, hogy remeg szinte, hogy "atyaég, de gyönyörű vagy, remélem, van esélyem, ugyeugyeugye?????", akkor azt értékelni tudom. de ehhez kellő érettség és ész is kell.
2012. ápr. 8. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!