Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek már alakult már ki úgy kapcsolatotok, hogy egy pasi nem jött be nektek külsőre, de nagyon megtetszett nektek legbelül?
Nekem olyan volt, hogy nem tetszett a pasi, és ő szépen le is lépett. Aztán valamiért mégsem tudtam kiverni a fejemből, és 6 év elteltével azt kívánom, hogy bárcsak adtam volna neki egy esélyt! (pont 6 évvel később láttam, és valamiért hihetetlenül vonzónak találtam)
Ő sajnos már elköteleződött, nálam pedig lehetetlen, hogy elkezdjek nyomulni olyan emberre, akinek van párja.
24/n
nálam volt ilyen .a kapcsolat végül is mindkettőnket építette ..olyan 4 évig voltunk együtt számtalan szakításos periódussal.
De én az elején megmondtam hogy nagyon szeretem de nem vagyok szerelmes.viszont ő kitartó volt ,és a bizalmamba férkőzött. máig hálával és szeretettel gondolok rá.
Kérdés miből mit lehet kihozni ,és kinek mi a kompromisszum szintje. én azt vallom tisztességesnek kell leni ,és a másik tisztán lát tud dönteni. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!