Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha az ember ennyire szerelmes?
Komolyan úgy gondolom, valami génhiba állhat a a hátterében annak ahogyan érzek. Eleve szerelemgyerek vagyok, és ez mindent megmagyaráz:
Rettenetesen bele vagyok zúgva abba, aki bár gyönyörű (annak ellenére, hogy fiú, ő nem helyes, hanem káprázatos, festői, imádnivaló)a bulikon más lányokkal van, (csak beszélget) meg lákolja a képeit, tudom nevetséges de ez az igazság, és amikor rám néz úgy gondolom, ugyanazt érezzük. Aztán meg vagyok róla győződve, hogy azért nem beszélünk, mert zavarban van. Ekkor jönnek az egyéb lányok. Jó én is beszélek fiúkkal, de nekem van igazam, és jogom van haragudni rá, akkor is ha beszélni akar velem, és eközben őrülten szerelmesnek lenni belé. Nem tudom mi ez, hogy miért szeretem ennyire, közben haragszok rá a lányok miatt, és alig beszéltünk, más ember azt se szereti ennyire aki a férje, de basszus ha csak a mondatai stílusára gondolok, rögtön arra eszmélek, hogy ez ÉN VAGYOK! olyan mint ÉN! ezért kellünk egymásnak!
Szóval az a kérdés, hogy ha lehet, hogy oltsam el ezt a "tüzet" ezt a rémséget????!
Vagy, szerintetek szeret? de most komolyan igennel nemmel, valami megérzős boszorkányos tippet adjatok! beleőrülök, pedig holnap dolgozat és nem tudok tanulni! és nem is vagyok olyan fiatal mint írásomból hinnétek! szóval segítsetek!
na bocs a sok sorért, olvasd el, kötelező!
láttam, és élek a lehetőséggel:D mindjárt! :DD
de az xD-ből ítélve.. nem is veszel komolyan.. amit megértek, és nem bánom, a problémám kalibere miatt...
amúgy 39. válaszoló, köszi a tanácsot, és majdnem meg is ígérném, de egyszerűen nem megy. bár ahogy az idő telik, (márpedig sok telt már el) egyre inkább készen állok a nagy "leleplezésre"... mert olyan sokszor gondolom úgy, hogy tetszem neki. ha nem gondolnám, Ő sem tetszene nekem.
ó, már régóta beleélem magam, de azért azzal is megbarátkoztam már, hogy semmi szándéka velem. tényleg! :P
de persze valamennyire meg csak szimpatikus vagyok neki, vaagy pedig tényleg nagyon álomvilágban élek.
és köszönöm, nagyon jól esik olvasni az ilyen válaszokat.^^
köszi, hogy így gondolod, (23 éves válaszoló) továbbra is ez az érzés tombol bennem, most pénteken meglátjuk, lehet hogy alakulnak majd a dolgok... akár rossz, akár jó irányba. nekem mindegy, ami vele kapcsolatos, az úgyis tökéletes^^
a képpel kapcsolatban pedig írtam levelet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!