Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni ha az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha az ember ennyire szerelmes?

Figyelt kérdés

Komolyan úgy gondolom, valami génhiba állhat a a hátterében annak ahogyan érzek. Eleve szerelemgyerek vagyok, és ez mindent megmagyaráz:

Rettenetesen bele vagyok zúgva abba, aki bár gyönyörű (annak ellenére, hogy fiú, ő nem helyes, hanem káprázatos, festői, imádnivaló)a bulikon más lányokkal van, (csak beszélget) meg lákolja a képeit, tudom nevetséges de ez az igazság, és amikor rám néz úgy gondolom, ugyanazt érezzük. Aztán meg vagyok róla győződve, hogy azért nem beszélünk, mert zavarban van. Ekkor jönnek az egyéb lányok. Jó én is beszélek fiúkkal, de nekem van igazam, és jogom van haragudni rá, akkor is ha beszélni akar velem, és eközben őrülten szerelmesnek lenni belé. Nem tudom mi ez, hogy miért szeretem ennyire, közben haragszok rá a lányok miatt, és alig beszéltünk, más ember azt se szereti ennyire aki a férje, de basszus ha csak a mondatai stílusára gondolok, rögtön arra eszmélek, hogy ez ÉN VAGYOK! olyan mint ÉN! ezért kellünk egymásnak!

Szóval az a kérdés, hogy ha lehet, hogy oltsam el ezt a "tüzet" ezt a rémséget????!

Vagy, szerintetek szeret? de most komolyan igennel nemmel, valami megérzős boszorkányos tippet adjatok! beleőrülök, pedig holnap dolgozat és nem tudok tanulni! és nem is vagyok olyan fiatal mint írásomból hinnétek! szóval segítsetek!

na bocs a sok sorért, olvasd el, kötelező!

2012. márc. 18. 22:46
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom. Mindenesetre, ha ez szerelem, akkor is furcsa...
2012. márc. 18. 23:05
 12/48 A kérdező kommentje:

meg egyszer hallottam egy aggasztó mondatot (és megígérem mostmár kevesebb kommentet írok) azt hallottam, hogy ha egy ember nem néz feléd, akkor vagy nem érdekled, vagy teljesen beléd van zúgva.

ez milyen zavaró már?

2012. márc. 18. 23:05
 13/48 A kérdező kommentje:
na meg régen jóban voltunk. mesterien röhögtünk ki másokat, kb. 4 éve. aztán most kb. 1 éve meg belezúgtam és nem is vagyunk jóban :S
2012. márc. 18. 23:07
 14/48 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy egy nem létező személybe vagy szerelmes? Tehát te csak olyannak látod őt amilyennek szeretnéd és a valóság más.
2012. márc. 18. 23:12
 15/48 anonim ***** válasza:
Amúgy, ha ennyire nem bírsz az érzéseiddel, akkor mondd el neki. Aztán vagy összejöttök, vagy könnyebb lesz elfelejteni.
2012. márc. 18. 23:16
 16/48 A kérdező kommentje:

az 500 nap nyár című filmre utalsz? (ha nem láttad, értsd úgy hogy értem:))

de amúgy igazad van, erre én is gondoltam, de amikor beszélünk, mégis úgy érzem, hogy minden tökéletes. A viselkedése, én is, meg a téma is, még akkor is ha amúgy hülyeséget beszélünk. bevallom, talán tényleg "rajongok" érte... nem tudom ez miben rossz.. mindegy, de nem tudok elmenekülni ettől az érzéstől? vagy egy másik pasi segítene? nyilván tetszenek még pasik, de érdekes módon mindnek barátnője van. mintha tudat alatt olyat választanék, akiben csak reménykedhetek..

2012. márc. 18. 23:18
 17/48 anonim ***** válasza:
2012. márc. 18. 23:18
 18/48 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy ha a közelemben van, többnyire nem is érzem úgy, hogy el akarom mondani. van hogy igen, de akkor meg nincs rá esélyem. az az igazság, hogy ő egy igazi rosszfiú. ez alatt értsetek sok rossz dolgot, csak lányokkal nem volt még dolga... (csúnyán kifejezve) és rengeteget beszél, nem tudok mit csinálni mint nevetni azon amit mond, és ő meg szerintem egy kis vattapamacsnak tart vagy nemtudom, mert annyira gyenge vagyok rengeteg tekintetben.. lehet, hogy nem akar közelebb kerülni hozzá, mert ő erős én meg gyenge? és félt? mindegy, úgyis mindenre találok kifogást egyszer biztosan "kiutat" is..
2012. márc. 18. 23:23
 19/48 A kérdező kommentje:

:DD milyen jó zenét hallgat valaki:D

de ez nagyon jóóó!! én egy méreg vagyok!

köszönööööm^^a hangos zene amúgy is megnyugtat^^

2012. márc. 18. 23:27
 20/48 anonim ***** válasza:

Nem láttam azt a filmet.

Ha olyan rossz fiú, akkor felejtsd el szerintem. Kezd világossá válni, hogy ez pusztán csak rajongás. Túl sok filmet láttál, ahol minden lány a rossz fiúba volt belezúgva:D Gondolom jól is néz ki. Ha te nem vagy valami szép, akkor eleve bukó a dolog. De a saját érdekedben próbáld elfelejteni...

2012. márc. 18. 23:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!