Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni ha az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha az ember ennyire szerelmes?

Figyelt kérdés

Komolyan úgy gondolom, valami génhiba állhat a a hátterében annak ahogyan érzek. Eleve szerelemgyerek vagyok, és ez mindent megmagyaráz:

Rettenetesen bele vagyok zúgva abba, aki bár gyönyörű (annak ellenére, hogy fiú, ő nem helyes, hanem káprázatos, festői, imádnivaló)a bulikon más lányokkal van, (csak beszélget) meg lákolja a képeit, tudom nevetséges de ez az igazság, és amikor rám néz úgy gondolom, ugyanazt érezzük. Aztán meg vagyok róla győződve, hogy azért nem beszélünk, mert zavarban van. Ekkor jönnek az egyéb lányok. Jó én is beszélek fiúkkal, de nekem van igazam, és jogom van haragudni rá, akkor is ha beszélni akar velem, és eközben őrülten szerelmesnek lenni belé. Nem tudom mi ez, hogy miért szeretem ennyire, közben haragszok rá a lányok miatt, és alig beszéltünk, más ember azt se szereti ennyire aki a férje, de basszus ha csak a mondatai stílusára gondolok, rögtön arra eszmélek, hogy ez ÉN VAGYOK! olyan mint ÉN! ezért kellünk egymásnak!

Szóval az a kérdés, hogy ha lehet, hogy oltsam el ezt a "tüzet" ezt a rémséget????!

Vagy, szerintetek szeret? de most komolyan igennel nemmel, valami megérzős boszorkányos tippet adjatok! beleőrülök, pedig holnap dolgozat és nem tudok tanulni! és nem is vagyok olyan fiatal mint írásomból hinnétek! szóval segítsetek!

na bocs a sok sorért, olvasd el, kötelező!

2012. márc. 18. 22:46
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

REMÉLEM EZT MÉG ELOLVASOD! én új hozzá szóló vagyok!

Nevettem rajta, de nem rossz értelembe. ez szerintem igazán aranyos :)

nem tudod eldönteni, hogy vagy hiperaktív vagy, vagy csak a szerelem őrjít meg :D

amikor olvastam a történetet, az jutott eszembe, hogy milyen szerelmes vagy, meg ha úgy érzed, hogy amikor a szemedbe nézz és viszonozza az érzéseidet, akkor higgy magadnak, mert lehet h így van.

"basszus ha csak a mondatai stílusára gondolok, rögtön arra eszmélek, hogy ez ÉN VAGYOK! olyan mint ÉN!" <--- ekor az jutott eszembe, hogy megtaláltad élted másik felét. rokonlelkek vagytok, lélektársak

de amikor olvastam a komikat az jutott eszembe, hogy vagy nagyon hasonlítunk ( volt hasonló esetem, de nem ennyire érzelmes) és én is félre értem, vagy pedig nem érzik át teljesen az előttem hozzá szólók a lényeget. kicsit én is elbizonytalanodtam, de én azt tanácsolnám, hogy próbálj vele összejönni, é ha fél év után már nem lesz ilyen heves érzéseid iránta csak rajongás volt, viszont ha évekig együtt lesztek ( sőt összeházasodtok XD) akkor tényleg lélektársak vagytok!

de am ha nem sikerül vele összejönni, akkor kezdj el nézegetni egy másik pasit, akiért rajonghatsz és még össze is jöhetsz vele! ;) de fő a pozitiv gondolkodás, összejösz vele és kész!!! :D

az tényleg jó tipp, hogy lájkold FaceBook-on a képeit vagy az állapotát, vagy a linkjét! ja amúgy próbálj abba a társaságba járni akivel ő jár össze, meg ha jár bulizni akkor derítsd ki hova megy és menj el te is. bulikon felszabadul a gátlás és kezdeményezhettek is egymással ;)sulibuli is jó !

sok szerencsét és ha valami összejönne, írjál már mert érdekel :D

2012. márc. 19. 00:45
 32/48 anonim ***** válasza:
csak még egy csont kretén plcsa a sok közül, semmi extra. Hülyének születtél úgy is fogsz felfordulni..
2012. márc. 19. 10:42
 33/48 A kérdező kommentje:

00:45-ös hozzászóló, köszönöm szépen, sok olyan dolgot írtál, amire vágyom, és ennél tökéletesebb választ el sem tudtam volna képzelni^^ és nem hiszem, hogy csillapodik az iránta érzett érzésem, mert már egy éve tart, és nem változott semmit. de egyébként.. ezt csak akkor tudom meg, ha kipróbálom. Őt.

és engem is elbizonytalanít a többi komment, például ez itt utánad, aminek nem tudom milyen célzata van.. mindegy is, ma is beszéltünk illetve ő jártatta a száját, én meg vigyorogtam meg kommentáltam, de aztán menni kellett, és mindig így van, és mostmár talán jobb lesz, most mondjuk délután van, ilyenkor még másképp fogom fel a dolgokat, úgy gondolom csak egy havernak lenne jó, aztán mivel "tudat alatt" bennem van a vonzalom, később akármi egyéb..

2012. márc. 19. 15:40
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem erősebb szerelem, mint bármelyik másik amit egy tini elkap ebben a korban.

Én a párommal 13 hónapja vagyok együtt, és nagyon szeretjük egymást. És igen, természetes, hogy féltékeny vagy más lányokra, hogy emiatt haragszol rá. Voltál már eddig életedben szerelmes? Talán azért kezeled így ezt az egészet, mert nem tudod mit kezdj vele.

Teljesen normális, hogy így érzel és ebből semmi nincs a génjeidben. Igen a nők képesek egyszerre gyűlölni, haragudni, hisztizni, és eszméletlenül szeretni..

Ha még nem vagytok együtt, mindenesetre semmi képp se rendezz féltékenységi jelenetet. Próbáld meg vele tudatni mit érzel, én is tudom, hogy nehéz. Átéltük már sokan. De ha tényleg ő is úgy érez mint te, akkor meg nincs mitől félned. Aztán, ha együtt lesztek, majd kiderül nem-e csak egy fellángolásról volt szó..

2012. márc. 19. 17:19
 35/48 anonim ***** válasza:

00:45 vagyok :)

bizony 1 év az hosszú idő :) amikor én szerelmes voltam, egy hétig láttam azt a pasit már vagy 3 éve, de még mindig rámegyek faceBookon és gondolok rá sokat... azóta nem láttam és nem is hallottam róla

de neked szerencséd van és ha beszélgettek az jó, de szólal is meg. kérdezd olyan dolgokról amik érdeklik őt, az a fiúk díjazzák és legyél nagyon csinos, de bulikkor meg kifejezetten )nem tudom milyen vagy csak azért adom a tippet)

amúgy a bunkó hozzá szólásokkal ne törődj, csak az önbizalmadat akarják rombolni, vagy csak nincs túl jó napjuk ;)

2012. márc. 19. 20:11
 36/48 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

34-es (92%-os) Válaszolónál a pont.

Hogy ki mennyire és hogyan szerelmes, nehéz kérdés (egyáltalán, mi a szerelem), pont azért, mert a szerelmet mind egy picit máshogy éljük meg, akkor is, ha van, amiben hasonlítunk. Rengeteg korodbeli lány átesik ehhez hasonló érzésen, nincs ebben semmi különös. Hogy mi ez az érzés? Szerintem rajongás (ami persze nem jelenti azt, hogy nem szerelem, vagy később ne válhatna azzá). Gondolom ezt az életkorodból, az írási stílusodból, a válaszaidból.

"... lákolja a képeit..." ez csupán olyan fiataloknál számít ennyire, mint amilyen Te vagy.

"...ő egy igazi rosszfiú. ez alatt értsetek sok rossz dolgot, csak lányokkal nem volt még dolga... " Egy igazi rosszfiúnak pedig pont, hogy sok lánnyal volt/van/lesz dolga. Kiszínezed a srácot, ez lehet rajongás is meg szerelem is (hiszen szerelmesen sem látjuk, milyen valójában a másik, eltakarja a lila köd).

Hogy mit tegyél? Szerintem nem kell ide semmilyen boszorkányos tipp, 34-es Válaszoló már megadta:

"Ha még nem vagytok együtt, mindenesetre semmiképp se rendezz féltékenységi jelenetet. Próbáld meg vele tudatni mit érzel...(...) De ha tényleg ő is úgy érez mint te, akkor meg nincs mitől félned. Aztán, ha együtt lesztek, majd kiderül nem-e csak egy fellángolásról volt szó..

26/F

2012. márc. 20. 12:23
 37/48 A kérdező kommentje:

Igen. ezt egyben az utóbbi kommentekre értem, és köszönöm a válaszokat, megfontolásra vettem őket, azt hiszem az érzéseimre nem tudok egyéb hatást gyakorolni mint eddig, úgyhogy változatlanul epekedek érte, még akkor is, ha ő ebből semmit nem érez, pedig nehéz, hogy olyan aranyosan hátrafordul mikor meghall, (isstenem azért a tekintetért nem mondom azt, hogy túl tudok lenni rajta) de mivel ilyen... akármilyen vagyok, nem tudok mit kezdeni vele.

ez tényleg egy betegségem.

a múltkor az egyik nagyon pasizós barátnőmet megkérdeztem, hogy velemi miért nem történnek ilyesmik, és azt mondta, hogy mert nem vagyok "olyan"...

ezen sokat gondolkoztam, és igaza van, és ezen csak én tudok változtatni, amúgy tök jó érzés, hogy ide kipanaszkodhatom magam^^

holnap is az lesz a napi menet (mármint Vele kapcsolatban) hogy 'szia' 'szia' utána meg csak a szemgolyók találkozásában hihetek, majd a nap végén talán elhintünk egy-két körülményleíró szócskát. (mivel egy suliba járunk)

deee... munkatársi viszonynál több nemigen várható...

2012. márc. 26. 22:44
 38/48 A kérdező kommentje:

Hé emberek! most visszaolvasva, olyan kedves kommenteket írtatok, nem tudnátok még megdobni ilyenekkel? Ti is panaszkodhattok, beszéljük ki a problémáinkat!

Kezdem én(ha úgy éreznéd már kiveséztük a témám):

Holnap is találkozok vele, és a legutóbbi találkozásunk nagyon jó volt, mert péntek este összegyűltünk, és ő mellettem ült le, de sokan beszélgettünk, úgyhogy nekem szokás szerint megint nem jutottak szavak, csak a másikoldalamon levő bnőmmel beszélgettem, (azért hogy ne csak kukán csücsüljek ott) míg ő is a haverjaival, de ami szóváltás volt köztünk, az csupán.. néhány (hmmhmmh.. hmmh.hh..c...ccc.h....) volt, ezzel pedig a nevetést próbáltam leírni amit alkalmaztunk. De jó volt. akkor nem volt ilyen probléma, hogy haragszok rá, csak túl csendben voltam, ez a legnagyobb bajom.

De biztosan megoldom majd a következő ilyen alkalomra. Mindig kitűzök egy bizonyos célt vele kapcsolatban, amik olyanok, mint ahogy valamelyikőtök írta, hogy "idealizálom őt" ami nem is olyan nagy baj, mert élvezem. szóval a célom az, hogy kapjak tőle egy pici kis május fát^^az olyan romantikus lenne. csakhogy ő nem ilyen típus, de nem bánom. okozott már kellemes, és kellemetlen meglepetéseket is.

Egyébként most halljátok próféciám: ide fogom leírni a legfontosabb eseményeket, amik vele kapcsolatosak.

És a ti beszámolóitokat/sima kommentjeiteket is örömmel várom!

:)

2012. ápr. 15. 21:36
 39/48 anonim ***** válasza:

Éreztem én, hogy a megválaszoltaktól nem szabad kitörölni ezt a kérdést:P

Még azóta is szerencsétlenkedtek?:) Miért nem nyitsz felé? Nem kell a szemébe mondanod, hogy tetszik. Elég, ha elkezdesz EGYÉRTELMŰ jeleket küldeni. Aztán, ha nem reagál, akkor valószínű, hogy nem kölcsönösek az érzelmek. Ha biztosra akarsz menni, akkor ezek után mondd meg neki nyíltan és kész. Egyre vigyázz, hogy ne használja ki a helyzetet. Mert ilyen esetben a fiúk nagy része megérzi a vérszagot, hogy "így könnyű eljutni a bugyi által határolt paradicsomba":D Aztán azt veszed észre, hogy miután megvoltál neki, már nem is érdekled.

Ja és még valami. Továbbra is érdekel, hogy szép vagy-e:P

2012. ápr. 15. 22:07
 40/48 anonim ***** válasza:
31 vagyok :D irtam levelet XD
2012. ápr. 15. 22:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!