Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit hazudjak neki, hogy továbbra is szexeljünk?
Van egy lány akivel kb 4 hónapja szexuális kapcsolatban vagyok, mármint csak az más semmi.
Az elején így is beszéltük meg, hogy csak szex lesz mármint én úgy akartam és ő bele ment.
És sajnos az idő vasfoga engem sem hagyott ki és belém szeretett!Ami viszont negatív mert ugye ilyen kapcsolatban nem igazán jön össze a kettő. Szóval ő szeret én meg nem, úgy tekintek rá ment egy barátra vagy inkább felebarátra. Szexel ápoltam a baráti kapcsolatunkat, mert szerintem lány és fiú között csak így stabil a dolog.
Sajnos sokszor nem érek rá foglalkozásom is időigényes és pénz is (testépítés) magyarul semmit nem vettem még neki stb..de igazából nem is akartam, mostanában meg mindig féltékenykedik és ma vesztünk össze, hogy miért játszok vele és, hogy őszintén mondjam meg miért keresem, ha egyszer csak arra kell. Hát ugye a női gondolkodás megint ki ba*szta a biztosítékot és megint elmondam neki a múltban való megállapodásunkra. Ő erre ideges lett és azt mondta, hogy többet ilyen bunkóval nem akar találkozni és még sírt is.
Holnap jön hozzám átbeszélni a dolgokat a lényeg az, hogy én a vele való szexről nem tudok le mondani tehát hazudnom kéne valamit ,hogy magamhoz láncoljam a szeretem szó nélkül mert valamiért képtelen lennék kimondani. És sajnálom is egyben mert igaza van de ez a farkam rendje :S..szerintetek ?
A stílusod nem tetszik, meg ahogy a lányhoz állsz, de azért elmondom mit tudok.
Én ugyanilyen helyzetben vagyok egy sráccal pont mi is 4 hónapja. Én az elején többet akartam, ő azt mondta most nincs ideje rá, kitettem, de mivel nagyon megkedveltem gondoltam adok neki egy esélyt és folytattuk. Abban a megállapodásban vagyunk, hogy egyikőnknek sincsen más az életében, (tehát nem szexelünk csak egymással) és ha együtt vagyunk akkor úgy viselkedünk mint egy pár. Sokszor itt alszik, összebújunk, filmezünk, kézen fogva sétálunk stb. Sajnos így mostanában azt veszem észre hogy még jobban megkedvelem és ezt fel is hoztam neki, de Ő még mindig ugyanazon az állásponton van, de elmondta hogy nem is akar senkivel most komoly kapcsolatot tehát ez nem ellenem irányul. Kissé meg is értem őt mert most írja a szakmai dolgozatát és most fog szakmai felsőfokú nyelvvizsgázni is,
Én most így elvagyok vele. Tisztel, szeretget, beszélgetünk, közben éljük a saját életünket.
21L
minden azt kapja amit megérdemel! mindenki a saját maga sorsa kovácsa!
ne legyen bűntudatod kamuzz valamit!
hajrá!
és amúgy elmondtam:D azt mondta tényleg, hogy baromság viszont tényleg ez az igazság.
Utánna megint volt egy derby:D utánna megint felhozta a dolgokat, hogy ő így akarja meg úgy és megint nem tudom mi a f*sz van..lehet elkéne engednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!