Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szexeljünk ilyen körülmények közt?
Figyi, általában én is szeretek hangoskodni, ez a férjemnek is tetszik. De amikor itt vannak anyósomék (külföldön élünk, évente 2-3 hetet töltenek itt) akkor egy hang nem szűrődik ki a hálószobánkból. Lehet csendesen sóhajtozva is jelezni, ha valami jólesik, nem kell kivágni a magas C-t ;)
Most komolyan, ez intelligencia kérdése is, elvégre nem kutya a barátnőd, hogy ne tudja visszafogni magát.
csöndes lánnyal sose volt dolgom....nekem is fura lenne ha annyira kusba lenne a másik hogy a herezacskócsattanásaimat hallani tudjam
amolyan járulékként kezelem az effajta zajt.volt hogy az üres lakást kihasználva a hugom szobájában raktam meg a lányt mert az ő szobája voltaképpen a háztömb sarkában van ,nincs idegen falszomszédja csak a nappalinkkal és a fürdőszobánkkal határos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!