Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit hazudjak neki, hogy továbbra is szexeljünk?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel kb 4 hónapja szexuális kapcsolatban vagyok, mármint csak az más semmi.

Az elején így is beszéltük meg, hogy csak szex lesz mármint én úgy akartam és ő bele ment.

És sajnos az idő vasfoga engem sem hagyott ki és belém szeretett!Ami viszont negatív mert ugye ilyen kapcsolatban nem igazán jön össze a kettő. Szóval ő szeret én meg nem, úgy tekintek rá ment egy barátra vagy inkább felebarátra. Szexel ápoltam a baráti kapcsolatunkat, mert szerintem lány és fiú között csak így stabil a dolog.

Sajnos sokszor nem érek rá foglalkozásom is időigényes és pénz is (testépítés) magyarul semmit nem vettem még neki stb..de igazából nem is akartam, mostanában meg mindig féltékenykedik és ma vesztünk össze, hogy miért játszok vele és, hogy őszintén mondjam meg miért keresem, ha egyszer csak arra kell. Hát ugye a női gondolkodás megint ki ba*szta a biztosítékot és megint elmondam neki a múltban való megállapodásunkra. Ő erre ideges lett és azt mondta, hogy többet ilyen bunkóval nem akar találkozni és még sírt is.

Holnap jön hozzám átbeszélni a dolgokat a lényeg az, hogy én a vele való szexről nem tudok le mondani tehát hazudnom kéne valamit ,hogy magamhoz láncoljam a szeretem szó nélkül mert valamiért képtelen lennék kimondani. És sajnálom is egyben mert igaza van de ez a farkam rendje :S..szerintetek ?

2012. márc. 18. 22:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
anyád biztos büszke
2012. márc. 18. 22:37
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy csomó lány van aki pardon nélkül szét teszi a lábát. És ha később rájön, hogy csak hitegeted, akkor ne tudom meg milyen egy igazán szemét nő. Mert nem biztos, hogy eztán beéri sírással.
2012. márc. 18. 22:38
 3/17 anonim ***** válasza:

"Szexel ápoltam a baráti kapcsolatunkat, mert szerintem lány és fiú között csak így stabil a dolog. "

Hát nem...pont így ingatag...

Persze hogy beléd szeret, tartós szexuális kapcsolat, ha izgultok egymásra megvan a kémia, ez törvényszerű...

Ha hazudsz neki az meg szemétség, ha már így is sajnálod, akkor hogy fogod...

A vele való szexről nem tudsz lemondani? Kell neked? és ha mégis sikerül beleszeretnni...? Vagy tényleg csak arról szól, hogy félsz hogy nem találnál másikat?

Tiszteld már annyira hogy nem b*szod át...Ő is pontosan tudja, hogy sajnos csak azért keresed, mert arra kell, de szeretné ha nem így lenne, mivel szeret...

Mi ez a testépítés dolog? bocs de marhára nem értem...őő...most a testépítés a munkád? a testépítés lényegében önmagunkkal való foglalkozás...

2012. márc. 18. 22:40
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

Te idiota gyokér... Látom nincs egy csepp agyad se ha csak a farkad vezérel...

Hazudj csak, nem mindegy neked? Ilyen felfogással úgysem lesz soha az életben egy normális kapcsolatod sem. Az a naiv liba meg ha ezek után elhiszi meg is érdemli.

2012. márc. 18. 22:47
 5/17 Lifeishard ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én férfiasan megmondanám neki, hogy nem szeretem, de nem is hitegettem sohasem, és az elejétől fogva mondtam, hogy nekem ennyi kell. Mondd meg, Te ennyit tudsz adni a tortából; ha finom és kell neki, elfogadja, ha nem, odébbállsz. NE HAZUDJ, EMBER! Felesleges! Hidd el, találsz magadnak szexpartnert! Jegyezd meg: rengeteg nő hangoztatja, hogy neki csak szexpartner kell, de az érintés, az együttlét során termelődik az oxitocin, ami részben a szerelemért is felel náluk. Ráadásul, ha csak "arra" használod, mindig kicsit birtokolni akar, többet kapni belőled, és minél lassabban éri el, annál jobban beléd lesz bolondulva. Nem törvényszerű, de nagy a valószínűsége. Erre gondolj, mielőtt legközelebb belefogsz.

2012. márc. 18. 23:01
 6/17 A kérdező kommentje:
Utolsó na ez egy ku*va jó tan agyag volt:D most ezt el is mondom neki köszi !!!!
2012. márc. 18. 23:06
 7/17 A kérdező kommentje:
tanagyag*
2012. márc. 18. 23:06
 8/17 Lifeishard ***** válasza:
Szívesen :). Úgyis azt mondja majd, hogy ez baromság, de a helyzet akkor is ez. Sok szerencsét!
2012. márc. 18. 23:13
 9/17 A kérdező kommentje:
holnap megírom a reakciót mert szerintem befagyott tőle mint a szar...:D nagyon mesteri volt ez a szöveg
2012. márc. 18. 23:20
 10/17 anonim ***** válasza:
És te itt kárörvendessz azon aki téged mindennél jobban szeret....széép
2012. márc. 18. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!