Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom félni? Kérem a kíméletlen kritikákat!

Figyelt kérdés
Van egy barátom 5 hónapja. Nagyon szeretem, de valami nincs rendben. Semmilyen racionális magyarázattal nem tudom alátámasztani, hogy miért érzem ezt, csak vannak fura megnyilvánulásai.(pl. a telefonját még véletlenül sem hagyja a szobában ha ő kimegy). Rengeteget vagyunk együtt, figyelmes, aranyos, odaadó, de mégis. Valamiért azt érzem, hogy ez nem őszinte.
2012. márc. 17. 22:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat. Azt gondolom tényleg nem ezt érdemlem, csak az gyengít el, hogy annyira bizonygatja azóta hogy csak én kellek, és az csak egy lezáratlan ügy volt...
2012. márc. 17. 23:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Lezáratlan ügyet úgy zárt le hog félredugott?

Ez még annál a szövegnél is jobb, hogy "véletlen beleakadtam"

Döntsd el te, vagy olyannal vagy aki nem érdemel meg, vagy keresel olyat aki nem csalna meg. Te életed, te döntésed.

2012. márc. 18. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!