Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti nem szoktatok emiatt félni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem szoktatok emiatt félni?

Figyelt kérdés
Attól, hogy a párotok meglát egy szebb nőt vagy féfit és hogy ő utána fog ábrándozni?
2012. febr. 11. 16:29
 1/5 Problem? ***** válasza:
Ezt hívják féltékenységnek ami egy bizonyos szintig normális de utána már beteges.
2012. febr. 11. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem. Eszembe sem jut ilyesmi.

Persze akkor izgalmas az élet, ha az ilyesmi benne van a pakliban, és mindig benne van, de attól még olyat sosem talál másikat, amilyen én vagyok,és olyat sem, amilyen te, mert minden ember egyedi. Ha pedig nem boldog mellettem, akkor inkább derüljön ki és váljanak el útjaink békében.

2012. febr. 11. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehetne egy kicsit több önbizalmad, ha más nő érdekelné, akkor talán nem lenne veled :)
2012. febr. 11. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
a párom kb minden 3.másodpercben belebotlik egy nálam szebb nőbe. valószínűleg a tiéd is, ahogy te is látsz minimum 200jobb pasit nála/nap. fú,de hátborzongató. nincs kedvem tovább írni sorry
2012. febr. 11. 16:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem. Ha el akar hagyni, vagy meg akar csalni úgyis megteszi. Nem fog erre tőle engedélyt kérni. Akkor meg minek izgulni feleslegesen

Én kb minden kapcsolatomat azzal indítom, hogy nálam megcsalás = repülés. Bármelyik fél teszi.

2012. febr. 11. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!