Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mit gondoltok az ultrapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondoltok az ultrapici lányokról? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval, az a bajom hogy nagyon alacsony vagyok és ez miatt nem tudok megnyílni, ami látszik is rajtam. A külsőmmel nincs bajom meg semmi mással csak a magasságommal. Talán ez miatt nem is érdeklem a pasikat. Szerintem ciki lenne nekik egy törpe lánnyal mutatkozni...:( Mi a véleményetek?
2012. márc. 16. 19:58
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

Utolsó: elhagytak pici lányért? :( Sajnálom. Pedig ez hihetetlennek tűnik. Mondjuk engem már csúfoltak úgy hogy tacskó lábú, ezért is vagyok önbizalomhiányos.

Utolsó előttinek: ne vagyok se duci se kövér. Vékony vagyok.

2012. márc. 16. 21:00
 42/52 anonim ***** válasza:
csúfolni midnenkit csúfolnak, aki alacsony az törpe, aki magas az 2es létra vagy jeti, aki nagylábú az trampli, aki fogszabályzós az drótfogó, aki sovány azt azért vagy épp a kövéret, mindegy hogy nézel ki csúfolódó b*romarcúak mindig lesznek, és mindenkinél vannak.
2012. márc. 16. 21:24
 43/52 anonim ***** válasza:
Az olyan kis cuki :) Küldj képet privátban, h kb mennyire vagy magas, és hogy nézel ki. Mert sztem ez a msgasság nem hátrány.
2012. márc. 16. 22:05
 44/52 anonim ***** válasza:
hát 150 alatt már tényleg picurka vagy, hozzám képest. számolj úgy, hogy 20-25 centi magasságkülönbség teljesen oké, a 30 még belefér. csomó alacsony srác van, szóval nem kell félni!
2012. márc. 16. 22:11
 45/52 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy neked abszolúte nyert ügyed van a fiúknál. Lásd az előbbi hozzászólásokat.

Örülj, hogy nem vagy 1,90 magas. Na őket tényleg nem irigylem...

2012. márc. 16. 23:13
 46/52 anonim ***** válasza:
100%

nekem is küldj egy képet!

Én erre vagyok fanatizálva, hogy vmi pici bnőm legyen, vagy 3-4 évvel fiatalabb:D De a bombázó kategória is nagyon tetszik, de abból úgyis lesz majd ha nagyobb leszek, szóval most kell kihasználni az alkalmat amíg még vannak kicsik!

Am "tacskólábú" azon nevettem egy kicsit bevallom:D De sztem ha én lennék a helyedbe csak röhögnék rajta vagy visszaszólnék, hogy "te zsiráf köcsög!" :D

F18

2012. márc. 17. 13:07
 47/52 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2012. márc. 17. 14:33
 48/52 anonim ***** válasza:
Igaz, nem fiú vagyok hanem lány, de azt mondom én is hogy ne aggódj ezen, élvezd ki az előnyeit, pl kapásból ott a sok szép magassarkú. Én tök irigylem a nagyon pici lányokat, mert szeretnék én is aranyos meg édes lenni, de 168 centivel ez majdhogynem lehetetlen, mostanában úgyis az a "sláger" h minél kisebb egy lány annál jobban kell a fiúknak, én ezt veszem észre, és nekem meg pont h szerintem ezért nem vlt még senkim, mert mindenkinek az alacsonyabbak kellenek, úgyhogy ne aggódj, sokkal jobb így mintha magas lennél...:/
2012. márc. 19. 19:43
 49/52 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom az ultrapici lányokról, hogy nem tudnak privát üzenetre válaszolni...

Ezt csak egy emberre értem, nem általánosítok. Bejönnek a pici lányok. Kinézetre mindenképp. Személyiségben nem tudom, még nem volt szerencsém annyira ultrapici lányhoz. A történethez hozzátartozik, hogy mai napig jóban vagyok egy lánnyal, aki ha nem is ultrapici, magasnak egyátalán nem nevezném.

2012. márc. 19. 20:22
 50/52 A kérdező kommentje:
Igen, ott a sok szép magassarkú, de nem nagyon hordok olyat, suliba nem lehet, itthonra, utcára meg minek?! Meg mondjuk rám nehéz is találni, mert igaz hogy alacsony vagyok, de a lábméretem az nagy.
2012. márc. 20. 00:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!