Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok az ultrapici lányokról? Többi lent.
Utolsó: elhagytak pici lányért? :( Sajnálom. Pedig ez hihetetlennek tűnik. Mondjuk engem már csúfoltak úgy hogy tacskó lábú, ezért is vagyok önbizalomhiányos.
Utolsó előttinek: ne vagyok se duci se kövér. Vékony vagyok.
Gondolj arra, hogy neked abszolúte nyert ügyed van a fiúknál. Lásd az előbbi hozzászólásokat.
Örülj, hogy nem vagy 1,90 magas. Na őket tényleg nem irigylem...
nekem is küldj egy képet!
Én erre vagyok fanatizálva, hogy vmi pici bnőm legyen, vagy 3-4 évvel fiatalabb:D De a bombázó kategória is nagyon tetszik, de abból úgyis lesz majd ha nagyobb leszek, szóval most kell kihasználni az alkalmat amíg még vannak kicsik!
Am "tacskólábú" azon nevettem egy kicsit bevallom:D De sztem ha én lennék a helyedbe csak röhögnék rajta vagy visszaszólnék, hogy "te zsiráf köcsög!" :D
F18
Én azt gondolom az ultrapici lányokról, hogy nem tudnak privát üzenetre válaszolni...
Ezt csak egy emberre értem, nem általánosítok. Bejönnek a pici lányok. Kinézetre mindenképp. Személyiségben nem tudom, még nem volt szerencsém annyira ultrapici lányhoz. A történethez hozzátartozik, hogy mai napig jóban vagyok egy lánnyal, aki ha nem is ultrapici, magasnak egyátalán nem nevezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!