Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti mit gondoltok erről, érdemes várni rá? Vagy arra gondolni, hogy itt lesz valami köztünk?
Hát szóval van egy srác akivel az iskolai bálon kicsit összemelegedtünk. Az előtt is láttuk néha egymást, de mivel nincs közös óránk, nem nagyon beszéltünk. És hát a bálon nagyon kedves volt, meg flörtöltünk is, de nem maradtunk egyedül csak úgy barátokkal együtt táncoltunk, és az este végén, ugye cipő nélkül táncoltunk már mi csajok, és megyek felvenni a cipőmet, a srác pedig ott megy előttem, és elveszi a cipőmet. Először azt hittem oda akarja csak adni, de aztán lehajolt hozzám és mint a mesében felhúzta a lábamra, én meg erre megköszöntem és azt mondtam, mi vagyok én, hamupipőke? erre ő azt mondta valami olyasmi. akkor az azt követő pár nap jó volt, nyelv óra előtt odamentem hozzájuk mert a barátnőmnek vele együtt van órája és hát ott beszélgettünk is, meg a barátnőm mondta h milyen aranyos dolgokat mondott rólam. aztán azok után a szép napok után el kezdett távolodni. Nem beszélt már velem, ha ott voltam nem is vett tudomást rólam, vagy csak alig, mondtam a barátnőmnek h tudakolja meg h most mi van. kiderült h neki az a pár nap elég volt mert h ő nem tud sokáig megmaradni egy csaj mellett és tök bunkón viselkedett. 3 héttel később újra hozzám szólt, újra elkezdünk beszélni, miután "tisztáztuk" a helyzetet. most ott tartunk, 2 héttel kb annak h megint el kezdett velem beszélni, h úgy beszélgetünk mintha mindig is barátok lettünk volna, nincsenek kellemetlen pillanatok, hosszan bele tudok nézni a szemeibe, ezt például azelőtt nem tudtam, sőt most már ő rántja el a tekintetét ha túl sokáig nézek. A barátaink nagy része úgy néz ránk mikor együtt vagyunk mintha ők tudnák h ott valami van köztünk. és a barátnőm is azt mondta h ha tovább ilyen tempóval közeledünk egymás felé, akkor tényleg lehet még belőle több, ha persze nem rontjuk el megint, vagy ő nem húzódik vissza és lök el magától. de igazából ő egy olyan fajta srác aki sokszor csak játszik a lányokkal és nem gondol semmit komolyan. volt is előttem az egyik osztálytársam akinek megmondta h ő nem akar semmit, miután a csaj rendesen rá akaszkodott. attól félek h egy idő után megint rájön az ötperc és megint úgy viselkedik mintha nem ismerne. de nagyon kedves és aranyos, és én tényleg gondolom h ha esélyt ad arra h szeressék, nagyon jó pár lenne. ti mit gondoltok, lehet h a játszos álarc mögött csak egy fiú rejtőzik akit már megbántottak egyszer és azért viselkedik így? vagy nincs semmi álarc és ő egyszerűen ilyen? Ti mint csinálnátok az én helyemben?
Bocsánat h ilyen hosszú szöveget írtam!
Szerintem várj rá. :) beszélgessetek ugyanúgy stb.
ha megint ellök magától, akkor meg hagyd. majd találsz mást. de adj neki még egy esélyt. hisz úgysem veszíthetsz semmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!