Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok Ti mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok Ti mit gondoltok az udvarlásról? Ismeritek a szó jelentését?

Figyelt kérdés
Nálunk (nem csak a családomban, hanem ebben az életben amiben Én élek) az a szokás, hogy ha egy fiúnak tetszik egy lány, akkor a fiú ki kéri a lány apjától az udvarlást, és jár a lányhoz udvarolni. Nem járás, hanem udvarlás. Én nagyon szeretem ezt a hagyományt, és gyönyörű dolognak tartom. Ti hogy álltok ezzel? Már vagy már csak nálunk szokás?
2012. márc. 11. 00:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Mi van, ha nincs apa a képben?
2012. márc. 11. 00:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem a múlt században élünk, én feleslegesnek tartom. Nem azt mondom, hogy az a jó hogy megismerünk valakit és hopp az ágyba, de amit te írsz az nekem sok lenne.
2012. márc. 11. 00:15
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Úgy állok vele, hogy senkinek nincs köze hozzá, hogy kivel milyen a kapcsolatom hát még hogy el is döntsék helyettem... Jó hogy nem már ott ül közöttük anyuka meg apuka közben és egymás kezét sem foghatják meg... Attól mert valami hagyomány vagy régi még nem biztos, hogy jó is. Nekem bőven elég ha az illető fiú udvarias, kedves stb VELEM, és nem az apámmal.
2012. márc. 11. 00:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
És mi van akkor, ha a lánynak nem tetszik a pasi? Az apja kényszerítheti, hogy randizzon vele? És ha a lánynak szimpi a pasi, és az apának nem?
2012. márc. 11. 00:17
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
00:17 vagyok: ja és sosem hallottam még olyat hogy itt ahol lakom, ilyet csinálna bárki manapság.
2012. márc. 11. 00:18
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Ez egy hülyeség...nem a középkorban vagyunk. Ha megkérem a kezét, akkor elkérem az apjától így tervezem. De az udvarlást, nem ott kezdtem. Sőt, az első hónapban be sem lettem mutatva a szülőknek.
2012. márc. 11. 00:19
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szerencsére nincs ilyen hagyomány. Ha nekem megtetszik valaki, és ez kölcsönös, ismerkedni kezdünk - régen ezt hívták udvarlásnak, gondolom -, majd ha kialakul köztünk valami, akkor onnantól kezdve elkezdünk járni. Mikor már biztosak vagyunk benne, hogy ez komoly, és nem csak futókaland, komolyak a szándékaink egymással, akkor bemutatjuk egymást a szülőknek, akiknek ha szerencsénk van tetszik a választottunk. Ennyi a folyamat. Nekem 3 éve tart a kapcsolatom az első és remélem utolsó barátommal. 15 voltam mikor összejöttünk, most 18 vagyok. Már 5 hónapja ismertem és másfél hónapja jártunk mikor bemutattam a szüleimnek, azóta is fiukként szeretik, családtagnak számít, de nem volt belőle gond egy percig sem, hogy ugyan, miért nem kért engedélyt, hogy egyáltalán láthat-e. Már nem az 1800-as években vagyunk... :)
2012. márc. 11. 00:20
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nalatok hogy van, ha felmerülnek ezek, amiket eddig irtak a valaszokban?

Vagy mi van, ha edesapadnak nem szimpi, ezert nemet mond, aki neked szimpi?

Szerintem a szo eredete az udvarhoz (hazhoz) jarast jelentheti. (?) Az altalad leirt szokasbol nem volt nehez kitalalni. :)

En senkit sem ismerek, ahol van ez a szokas, pedig nem vagyok mai csirke. :) Hol van ez?

2012. márc. 11. 00:24
 9/15 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nem kell a kérdezőt komolyan venni. :) Itt egy korábbi kérdése:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__2452..

Gondolom csak unatkozik... Figyeljétek ennél a kérdésnél is: ebben az életben, amiben én élek. Mint aki a múltból szólal meg. :D

2012. márc. 11. 00:56
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már mást jelent az udvarlás fogalma, mint neked.

És beleőrülnék, ha apámmal kellett volna páromnak egyezkedni.

2012. márc. 11. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!