Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok Ti mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok Ti mit gondoltok az udvarlásról? Ismeritek a szó jelentését?

Figyelt kérdés
Nálunk (nem csak a családomban, hanem ebben az életben amiben Én élek) az a szokás, hogy ha egy fiúnak tetszik egy lány, akkor a fiú ki kéri a lány apjától az udvarlást, és jár a lányhoz udvarolni. Nem járás, hanem udvarlás. Én nagyon szeretem ezt a hagyományt, és gyönyörű dolognak tartom. Ti hogy álltok ezzel? Már vagy már csak nálunk szokás?
2012. márc. 11. 00:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
11%
De ez szép. Emberi, megtisztelő. Nem csak úgy spontán , ha nem tisztelet tudóan. Nem tudnám azt mondani, hogy idelyét múlt, stb, ha nem jó. Ha egy értelmes apa áldását adja rá , az azért van , mert tudja mit csinál. Tudja azt, hogy alányának jó lessz. Én is ezt tenném. Csak tudnám, hogy kell majd.
2012. márc. 11. 07:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Emberi, megtisztelő? Kinek? Én nem érezném cseppet sem emberinek, ha a fejem felett döntenének a sorsomról.
2012. márc. 11. 10:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem valaszoltal, talan meg nem olvastad. Meg egy kerdes felmerült bennem: a fiuk mit szolnak hozza? Tehat megismersz valakit, es (gondolom) edesapadhoz iranyitod, hogy kerje ki az udvarlast, ehhez ök mit szolnak?

Raklikkeltem az utanam iro altal belinkeltre. Ott azt irod: "Külön lakok, nem külön szobában! Külön."

Ez nem egeszen tiszta. Tehat akkor, ebben az eletben, amiben elsz, külön lakasban/hazban laksz a szüleidtöl, de megis, az a szokas, hogy a fiud ki kell kerje edesapadtol az udvarlast???

2012. márc. 11. 16:36
 14/15 A kérdező kommentje:
Annak a kommentelőnek aki azt írta nem kell komolyan venni, annak üzenem, hogy nem unatkozom. :) Van most egy srác aki szeretné kikérni az udvarlást. Ő is hasonlóan él mint Én. :) Cirkuszos vagyok. :) Nálunk ez a szokás. És nem beleszólás, Én nem tudok olyat mondani amikor bármelyik barátnőmnek azt mondta volna az apja hogy nem adja ki az udvarlást. :) Ez csak amolyan tiszteletadó dolog. Nem Ők döntenek, csak így szokás. :) És nálunk a fiúk is így kezdik, szóval nincs belőle sosem gond. :)
2012. márc. 11. 22:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Hüha, ez erdekes! :) Nem ismerek szemelyesen cirkuszost, az ö eletük tenyleg teljesen mas!

A külön lakas ugy ertendö, hogy külön lakokocsi, vagy mi? Ezt nem egeszen ertem, mert ugy emlekszem, ök inkabb sokan kis helyen, hogy ne kelljen olyan hosszu karavant magukkal vinni, de legalabb egy csalad együtt van 1 kocsiban, vagy?

Nem irtad, ha nem cirkuszos a fiu, akkor ö hogyan keri ki az udvarlast? Megismered, majd bemutatod, es akkor? Mit szolnak hozza?

(Mindig erdekelt ennek az erdekes vilagnak az elete, ezert megfigyeltem a csaladi kapcsolataikat, ha cirkuszosokat lattunk. Es van, akik nem cirkuszosokkal hazasodnak, bar nem sokan, pl. gyakran belepöt szed a fellepehez nem ertö behazasulo, tehat akad ilyen.)

elözö

2012. márc. 16. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!