Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok Ti mit gondoltok az udvarlásról? Ismeritek a szó jelentését?
Nem valaszoltal, talan meg nem olvastad. Meg egy kerdes felmerült bennem: a fiuk mit szolnak hozza? Tehat megismersz valakit, es (gondolom) edesapadhoz iranyitod, hogy kerje ki az udvarlast, ehhez ök mit szolnak?
Raklikkeltem az utanam iro altal belinkeltre. Ott azt irod: "Külön lakok, nem külön szobában! Külön."
Ez nem egeszen tiszta. Tehat akkor, ebben az eletben, amiben elsz, külön lakasban/hazban laksz a szüleidtöl, de megis, az a szokas, hogy a fiud ki kell kerje edesapadtol az udvarlast???
Hüha, ez erdekes! :) Nem ismerek szemelyesen cirkuszost, az ö eletük tenyleg teljesen mas!
A külön lakas ugy ertendö, hogy külön lakokocsi, vagy mi? Ezt nem egeszen ertem, mert ugy emlekszem, ök inkabb sokan kis helyen, hogy ne kelljen olyan hosszu karavant magukkal vinni, de legalabb egy csalad együtt van 1 kocsiban, vagy?
Nem irtad, ha nem cirkuszos a fiu, akkor ö hogyan keri ki az udvarlast? Megismered, majd bemutatod, es akkor? Mit szolnak hozza?
(Mindig erdekelt ennek az erdekes vilagnak az elete, ezert megfigyeltem a csaladi kapcsolataikat, ha cirkuszosokat lattunk. Es van, akik nem cirkuszosokkal hazasodnak, bar nem sokan, pl. gyakran belepöt szed a fellepehez nem ertö behazasulo, tehat akad ilyen.)
elözö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!