Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok az ultrapici lányokról? Többi lent.
Meg aztán ott vannak a magassarkúk, egy platformos +15cm, az már 161, 161 cm meg azért bőven jó:)
Sok 165-70 centis srác itt szokott sírni, hogy a magasságuk miatt nicns barátnőjük.Szóval az alacsony pasiknál van leginkább esélyed.
5 centivel vagy csak alacsonyabb nálam. Mi az? Semmi.
Ráadásul nem is vagy törpe.
Szerintem neked más problémád van, amit rávetítsz a magasságodra.
Huh köszi mindenkinek, nagyon rendesek vagytok. :)
Magassarkút meg nem igazán hordok, főleg nem
+15 centiset. Aki írta ezt az már próbálta? :D Ebben állni se tudnék egy helybe...na meg ha ezt venném fel a suliba asszem meglenne az új titulusom: krva vagy rbanc. :S Amúgy utcára se venném fel.
Én írtam a platformos +15centist, fiú vagyok, volt egy 165cm-es barátnőm, ő felvette, akkora volt benne mint én:D
Jó kicsit ribis, de magasabb leszel tőle, a fiúk nem olyanok mint a lányok, hogy ha nem vagy x centi akkor nincs esélyed, úgyhogy megnyugodhatsz, képzeld, a lányok még engem is kicsiznek mert nem 190 hanem 180cm vagyok, neked még könnyebb is:)
21f
Nem tudom, szerintem nekem annyira nem jönne be, mondjuk ha szép törékeny alkat és az arányok is rendben vannak akkor talán, de ha már csak kicsit is husis az szerintem ilyen magassággal fokozottan hátrány.
Az alacsony lányokat kedvelem amugy mert én is csak 1,70 vagyok de inkább az 1,55-1,6 körüliek jönnek be:/
nagyon sok fiút látok picike lánnyal, nemhiszem hogy ez kizáró ok lenne.
inkább az nagyobb "gond" ha egy lány túl magas.
én "csak" 172 vagyok de mindig olyanoknak tetszek meg akik egymagasak. na és aztán nem hordhatok magassarkút mellettük :D
szal azt mondom inkább kicsi, mint nagy :)
hiába vannak szép hosszú lábaim (majdhogynem csak ez bennem a szép) mégis, elhagytak már párszor pici lányért.
nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!