Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mit gondoltok az ultrapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondoltok az ultrapici lányokról? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval, az a bajom hogy nagyon alacsony vagyok és ez miatt nem tudok megnyílni, ami látszik is rajtam. A külsőmmel nincs bajom meg semmi mással csak a magasságommal. Talán ez miatt nem is érdeklem a pasikat. Szerintem ciki lenne nekik egy törpe lánnyal mutatkozni...:( Mi a véleményetek?
2012. márc. 16. 19:58
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:

Anyukám 145 cm körül van Apum meg olyan 175 környékén. Abszolút nem ezen múlik.

23/N

2012. márc. 16. 20:05
 22/52 A kérdező kommentje:
De akkor eddig hogyhogy nem találtam magamnak fiút? Biztos, hogy ez miatt. Most lehet hogy azt mondjátok nincs velem semmi baj, de ha meglátnátok hogy mekkora vagyok...a legtöbb pasi a magas lányokat szereti és akiknek szép hosszú lábai vannak...
 23/52 anonim ***** válasza:
Én 180vagyok,egyik osztárscsaj 150körüli néhanéha mászkálok vele,és nem tré :)
 24/52 anonim ***** válasza:
Küldessz egy képet privátba?
2012. márc. 16. 20:06
 25/52 anonim ***** válasza:
csupán azért mert önbizalom hiányos vagy. és nem adsz olyan jeleket amitöl a pasik beindulnának.. mert tutti bevagy fordulv egész nap és kedvük sincs odamenni. eleresztenéd magad és nem ezen molyolnál és leszarnád a méreteket. akéár a pasikét is akkor simán nem volna gondod rá. nekem egy tanárom volt 143cm. a férje 2m fölött. 40éve együtt vannak és sétálnak mindne este. egy nagypn jo barátom meg egy 139cm-es csajjal él együtt 4éve a PASIJA 190CM. 2 HETE SZÜLETETT GYERMEKÜK. eggyik sem stresszelt ezen a dolgon soha.
2012. márc. 16. 20:09
 26/52 anonim válasza:

Mégis, mennyivel 150 alatt?

Én 151 vagyok, de sosem volt ezzel problémám.

2012. márc. 16. 20:10
 27/52 A kérdező kommentje:
146 vagyok.
2012. márc. 16. 20:15
 28/52 anonim ***** válasza:

145 az nem vészes, nem hiszem, hogy a magasság a baj, én 180cm vagyok de engem nem zavarna, mondjuk lehet, hogy úgy érezném, hogy egy kislány vagy, nem tudom, ilyen alacsony emberrel nem találkoztam még, de egy 155-60 as csaj pl. nekem abszolút bejön.Szerintem inkább az a baj, hogy nem vagy nyitott, jeleket sem adsz ha tetszik valaki, az alacsonyságod miatt esélytelennek gondolod magad így nem flörtölsz senkivel, meg aztán manapság nagy divat, hogy a pasik sokkal kevésbé kezdeményeznek, nekik sincs önbizalmuk.

Az egy magas lánynál sem működik vagy egy átlagosnál, hogy elmegy buliba és nem csinál semmit csak úgy van, és odamennek hozzá.Max a részeg csak szexre vágyók mennek oda, nekik meg úgy is mindegy csak lyuk legyen.

21f

2012. márc. 16. 20:18
 29/52 anonim ***** válasza:
Vegyél fel egy magastalpú vagy magassarkú cipőt és kész.
2012. márc. 16. 20:18
 30/52 anonim ***** válasza:
a 146 nem olyan kicsi
2012. márc. 16. 20:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!