Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok az ultrapici lányokról? Többi lent.
Anyukám 145 cm körül van Apum meg olyan 175 környékén. Abszolút nem ezen múlik.
23/N
Mégis, mennyivel 150 alatt?
Én 151 vagyok, de sosem volt ezzel problémám.
145 az nem vészes, nem hiszem, hogy a magasság a baj, én 180cm vagyok de engem nem zavarna, mondjuk lehet, hogy úgy érezném, hogy egy kislány vagy, nem tudom, ilyen alacsony emberrel nem találkoztam még, de egy 155-60 as csaj pl. nekem abszolút bejön.Szerintem inkább az a baj, hogy nem vagy nyitott, jeleket sem adsz ha tetszik valaki, az alacsonyságod miatt esélytelennek gondolod magad így nem flörtölsz senkivel, meg aztán manapság nagy divat, hogy a pasik sokkal kevésbé kezdeményeznek, nekik sincs önbizalmuk.
Az egy magas lánynál sem működik vagy egy átlagosnál, hogy elmegy buliba és nem csinál semmit csak úgy van, és odamennek hozzá.Max a részeg csak szexre vágyók mennek oda, nekik meg úgy is mindegy csak lyuk legyen.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!