Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tette ezt? Miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tette ezt? Miért van ezen a véleményen a párom?

Figyelt kérdés

7 és fél hónap után, már a sokadik nézeteltérés folyt köztünk a párommal. Sok gondom volt, és látta hogy ettől szenvedtem. Kérte hogy mondjam el mi bánt és ezt meg is tettem. De egy bizonyos ponttól már meg sem hallotta szinte. Olyan volt mintha nem is akarna figyelni. Sok elvárása volt és többször voltam próbaidőn. (nem idéglenes szabadlábon). Ha beszéltem vele akkor az volt a baj, ha meg nem, akkor meg az. :S szerettem volna vele megbeszélni a gondjait de, nem vette a fáradtságot, hogy elmondja. Alig beszélt magáról, és tőlem meg elvárta hogy elmondjak neki mindent. Ha meg nem így tettem, akkor meg azzal jött elő, hogy ő mindent elmondott ez idáig. Az utóbbi 3-4hónapban meg szinte hallani sem akart arról hogy gondban vagyok, vagy bármi bajról. Tudtommal egy párkapcsolat alapja a kommunikáció, nem pedig az elzárkózás. Próbált változtatni a hozzáállásom de azon a véleményen maradt hogy ,,nem törődöm senkivel, és semmivel, és teljesen elszállt az életkedvem és csak a rosszdolgokra koncentrálok. Ennyi idő után még ezen a véleményen lehet?? Mind ketten sokat változtunk ez alatt az idő alatt, de soha nem vágtam a fejéhez dolgokat, hogy Ő ebben meg abban hibás, vagy bármi.

Volt valakinek hasonló tapasztalata, vagy van valakinek bármi tanácsa?

A válaszokat előre is köszönöm

2009. jún. 11. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Hasonló szerintem mindenkivel megtörtént. Az okos ember tanul belőle. Ha ő így vélekedik rólad, és szerinted ez nem igaz. Próbáld meg elmondani neki. Ha nem hallgat meg nem ő lesz neked az igazi, és ideje szétvállni. Ha egy kapcsolatban nem működik a kommunikáció, az csak egyet jelenthet. Ne feledd, ha nem törődik veled, azt is jelentheti, hogy van neki vki más.

A döntés a tied!

2009. jún. 11. 17:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Te most párkapcsolatban élsz, vagy börtönben? Hát, azt azért szem előtt kellene tartanod, hogy senki sem változik nagyokat. Én nem nyűglődnék Vele.
2009. jún. 11. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!